Pizza deeg pletter

Met een pizza deeg pletter maakt u eenvoudig en zeer snel perfecte pizzabodems. Stel eenvoudig de gewenste dikte in voor uw pizzabodem en de machine doet de rest. Hierdoor zijn uw pizzabodems altijd consistent, ongeacht wie deze maakt. Bekijk hier onze verschillende Pizza pletters.

Pizza deeg pletter

De Pizza pletter Pro

De Pizza pletter Pro van HorecaRama is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Het eerste model is geschikt voor pizzadeeg bollen van 130 tot 250 gram en heeft een plaat voor het maken van pizzabodems met een diameter van maximaal 33 centimeter. Het grotere model is geschikt voor deegbollen van 250 tot 500 gram en deze heeft een plaat van 45 centimeter. Afhankelijk van de afmetingen van uw pizza's kunt u de keuze maken.

Accessoires voor de Pizza pletter

Door gebruik te maken van Pizza deegbollen bakken kunt u nog efficiënter te werk gaan met de pizzadeeg pletter. In deze deegbakken bewaart u de bollen deeg die klaar zijn om omgetoverd te worden tot een pizzabodem. De pizza bollenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en er zijn ook deksels voor beschikbaar. Deze bakken zijn bovendien stapelbaar dus nemen slechts een beperkte ruimte in beslag. 

Pizza ovens voor de horeca

Naast de deegpletmachines zijn er ook diverse pizzaovens verkrijgbaar bij HorecaRama. Wanneer de bodem is gemaakt en de pizza is belegd met heerlijke ingrediënten, is het tijd om de pizzaoven in te gaan. Pizzaovens zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende maten en er zijn modellen met 1 kamer en modellen met 2 kamers. Indien u echt veel pizza's bakt is wellicht een lopende band pizzaoven een geschikte uitkomst voor u. Sommige modellen kunnen tot wel 180 pizza's per uur bakken!