Menu
EUR

Biljettelmachine

1 Producten
Toon:
Biljettelmachine 2700
Biljettelmachine 2700 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Biljettelmachine 2700 | simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzi...
€240,79 €199,00 €180,29 €149,00
Je bespaart 25%
Beschikbaarheid laden..
 
Toon 1 - 1 van 1
Biljettelmachine

Elke dag beëindigt u de werkdag met het tellen van uw geld, wat is er omgezet, wat is er verdiend? Belangrijke vragen die exact moeten worden beantwoord. Het tellen van veel geld met de hand is een lastig karwei, men vertelt zich snel en het is geen hygiënisch werkje. Een biljettelmachine kan u dit werk goed uit handen nemen. Na uitname van het papiergeld uit de afroomkluis, stopt u eenvoudig het briefgeld in de biljettelmachine en even later weet u precies wat u in huis heeft. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van een biljettelmachine.[SPLIT]

Biljettelmachine bij HorecaRama kopen

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende biljettelmachines die uw papiergeld controleren op echtheid en het ingevoerde papiergeld tellen. Indien een vals biljet wordt gedetecteerd gaat een alarmsignaal af. De biljettelmachine telt de waarde van uw geldbiljetten op en sommige biljettelmachines beschikken over allerlei extra’s zoals een geheugenfunctie of een uitgebreide display voor onder meer het voorbereiden van bankstortingen. Kies voor een biljetmachine met een inlegcapaciteit van 200 biljetten of voor een biljettelmachine met een hoge capaciteit tot wel 1000 biljetten per minuut.

Biljettelmachine en andere producten

De economische kant van uw horecabedrijf is uiteraard een belangrijk onderdeel van uw bedrijf waarmee u zorgvuldig en professioneel wilt omgaan. HorecaRama biedt tal van producten voor uw onderneming waaronder een biljettelmachine. Andere producten zijn bijvoorbeeld een bonprinter, een kasregister of professionele vals geld detectoren. HorecaRama heeft een breed assortiment kassasystemen en aanverwante artikelen waaronder verschillende biljettelmachines.

Biljettelmachines voor uw hotel en restaurant

Voor uw hotel of restaurant heeft u tal van producten nodig om tot een zo goed mogelijke bedrijfsvoering te komen. Een biljettelmachine is daarvan een onderdeel, net als de inrichting van uw eetzaal, professionele bar- en keukenapparatuur en accessoires zoals tafelartikelen. Doe inspiratie op door het assortiment van HorecaRama te bestuderen zodat u de voor u beste keus kunt maken uit de verschillende uitvoeringen van de biljettelmachine, een oproepsysteem en van alle andere producten.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!