Koelcel

Voor het koelen van uw voedsel, gerechten, dranken en alles wat verder gekoeld moet worden in de horeca vindt u bij HorecaRama een groot aanbod horeca koelcellen. Bij het maken van een keuze van de voor u meest geschikte professionele koelcel spelen zaken als grootte van de koelcel, de dikte van de wanden, koelmogelijkheden en mogelijke extra’s een rol. Bij HorecaRama vindt u veel verschillende koelcellen zodat u altijd vindt wat u nodig heeft. Tevens kunt u terecht voor allerlei andere producten voor koelen zoals een saladette, sushi en tapas vitrine, of een vrieskast.

Koelcel

Professionele horeca koelcel kiezen

De afmetingen van de koelcellen verschillen bij HorecaRama aanzienlijk, u heeft een ruime keus. Voor de kleinere horeca keuken een koelcel van 1360x1360mm met een hoogte van 2200mm. De grootste koelcel heeft afmetingen van 2900x5300mm en een hoogte van 2500mm. Tussen deze uitvoeringen van de horeca koelcel vindt u een grote hoeveelheid andere maten, zodat u de voor u meest geschikte koelcel, passend bij ruimte en bestemming kunt kiezen. De koelcellen zijn verkrijgbaar met een verschillende wanddikte, bijvoorbeeld 80mm of 100mm.

Verschillende extra’s van de koelcel

De koelcel van HorecaRama beschikt over wanden die zijn gemaakt van polyurethaan, verwerkt met stalen platen. De zijkanten zijn afgewerkt met PVC. Extra’s zijn: automatisch ontdooisysteem, digitale temperatuurweergave en een draaideur. De horeca koelcel wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig in één dagdeel in elkaar te zetten. Geleverd met goed leesbare en duidelijke handleiding is de koelcel na montage direct volledig stekkerklaar. Bent u naast koelcellen op zoek naar een grote ruimte om producten in te vriezen? Bekijk dan eens onze professionele horeca vriescellen!

Professionele horeca koelcel en andere koeling

Ook voor andere koelingsartikelen gaat u naar HorecaRama. Naast het grote aanbod horeca koelcellen vindt u onder meer koelvitrines voor het uitstallen van uw producten en koelkasten zoals een koelkast met glazen deur. Naast koelen of vriezen bieden we allerlei andere soorten horeca apparatuur. Kijk voor al uw benodigdheden op het gebied van koelen zoals een koelcel naar het brede assortiment van HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de koelcel

 

Kan een koelcel op maat gemaakt worden?

Het is mogelijk om een koelcel op maat te laten maken die bij uw wensen aansluit. Wij gaan dan graag met u in gesprek over de gewenste afmetingen die u wilt hebben en geven professioneel advies. Het is daarbij ook belangrijk om te denken aan de dikte van de wanden, de mogelijkheden van het koelen en ga zo maar door.  

Wat is de prijs van een koelcel?

De prijs van een koelcel is per model verschillend. Hierbij kunt u denken aan een bedrag van ongeveer 3.000 euro tot een bedrag van 11.000 euro. Dit heeft te maken met de grootte van de koelcel. De ruimte waar de koelcel een plekje krijgt is per bedrijf anders.  

Welke soorten van de koelcel zijn er?

De koelcel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn er koelcellen voor de kleinere horecakeuken of voor de grotere horecakeuken. De wanden van de koelcel zijn gemaakt van polyurethaan zodat de koelcel goed tegen een stootje kan. Daarnaast is er een automatisch ontdooisysteem aanwezig en een draaideur.