Koelcel

Voor het koelen van uw voedsel, gerechten, dranken en alles wat verder gekoeld moet worden in de horeca vindt u bij HorecaRama een groot aanbod horeca koelcellen. Bij het maken van een keuze van de voor u meest geschikte professionele koelcel spelen zaken als grootte van de koelcel, de dikte van de wanden, koelmogelijkheden en mogelijke extra’s een rol. Bij HorecaRama vindt u veel verschillende koelcellen zodat u altijd vindt wat u nodig heeft. Tevens kunt u terecht voor allerlei andere producten voor koelen zoals een saladette, sushi en tapas vitrine, of een vrieskast.

Koelcel

Professionele horeca koelcel kiezen

De afmetingen van de koelcellen verschillen bij HorecaRama aanzienlijk, u heeft een ruime keus. Voor de kleinere horeca keuken een koelcel van 1360x1360mm met een hoogte van 2200mm. De grootste koelcel heeft afmetingen van 2900x5300mm en een hoogte van 2500mm. Tussen deze uitvoeringen van de horeca koelcel vindt u een grote hoeveelheid andere maten, zodat u de voor u meest geschikte koelcel, passend bij ruimte en bestemming kunt kiezen. De koelcellen zijn verkrijgbaar met een verschillende wanddikte, bijvoorbeeld 80mm of 100mm.

Verschillende extra’s van de koelcel

De koelcel van HorecaRama beschikt over wanden die zijn gemaakt van polyurethaan, verwerkt met stalen platen. De zijkanten zijn afgewerkt met PVC. Extra’s zijn: automatisch ontdooisysteem, digitale temperatuurweergave en een draaideur. De horeca koelcel wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig in één dagdeel in elkaar te zetten. Geleverd met goed leesbare en duidelijke handleiding is de koelcel na montage direct volledig stekkerklaar.

Professionele horeca koelcel en andere koeling

Ook voor andere koelingsartikelen gaat u naar HorecaRama. Naast het grote aanbod horeca koelcellen vindt u onder meer koelvitrines voor het uitstallen van uw producten en koelkasten. Naast koelen of vriezen bieden we allerlei andere soorten horeca apparatuur. Kijk voor al uw benodigdheden op het gebied van koelen zoals een koelcel naar het brede assortiment van HorecaRama.