Pizza accessoires

Voor het bereiden en serveren van pizza’s zijn verschillende accessoires beschikbaar bij horecaspecialist HorecaRama. Het aanbod accessoires voor de pizza’s bestaat uit allerlei deegrollers, cateringboxen voor het vervoer van pizza’s maar bijvoorbeeld ook een pizza wielsnijder. Speciale borden voor het serveren van pizza vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama. Ook voor de aanschaf van de pizzaoven vindt u verschillende mogelijkheden, waaronder ook pizzaovens met twee etages.

Pizza accessoires

Accessoires van HorecaRama voor de pizzaoven

Wilt u pizza’s warm houden die uit de pizzaoven komen tot alle pizza’s gereed zijn voor uitserveren, dan is de aanschaf van een pizza warmhoud vitrine een goede keus. Kijk bij de afdeling pizza accessoires voor een professionele pizza warmhoud vitrine. Andere mogelijkheden bij de afdeling accessoires voor de pizza: een pizzaschepspaan in twee afmetingen, een pizzaoven borstel, eveneens in twee uitvoeringen, ronde en driehoekige pizza scheppen en een groot aantal pizza deegrollers. Alles voor uw pizzaoven en het serveren van pizza’s vindt u bij HorecaRama.

Accessoires pizza: deegrollers

Het aanbod deegrollers is bij HorecaRama zeer gevarieerd. U wilt immers de beste pizza’s maken in uw pizzaoven met zelf gemaakt deeg. Kies bijvoorbeeld voor de automatische pizza deegroller machine. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met één of twee deegrollers, kantelbare rollers en in verschillende afmetingen. Met behulp van de draaiknop kunt u zelf de dikte van het te rollen deeg instellen en de pizza deegroller machine is voorzien van een veiligheidskap waardoor u de deegbol kunt invoeren. Zeer professioneel apparaat voor zelf pizza deeg rollen voor in uw pizzaoven.

Pizza accessoires en andere benodigdheden

Alles voor het maken en serveren van pizza’s vindt u bij HorecaRama waaronder een groot aantal handige accessoires. Een professionele pizza oven, professionele pizza deegrollers, pizza snijwiel, scheppen, pizza boxen voor vervoer en verschillende uitvoeringen van de pizza deegbollen bak. Ga voor uw pizza’s en alle benodigde accessoires naar HorecaRama.