Heteluchtoven 230 Volt

Een Heteluchtoven is nagenoeg onmisbaar in iedere keuken. Op deze pagina ziet u al onze horeca heteluchtovens met een 230 Volt aansluiting. Het aansluiten van deze ovens is zeer eenvoudig, door enkel en alleen de stekker in het stopcontact te steken. Vervolgens is de heteluchtoven zeer eenvoudig in gebruik te nemen. De meeste modellen hebben eenvoudig te bedienen draaiknoppen. Er zijn ook digitale heteluchtovens op 230 Volt beschikbaar.

Heteluchtoven 230 Volt

Een heteluchtoven op 230 Volt

Wij krijgen vaak de vraag waarom horeca ovens verkrijgbaar zijn op 230 Volt of op 400 Volt. De heteluchtovens met een 230 Volt aansluiting zijn erg eenvoudig aan te sluiten en kunnen in bijna iedere keuken eenvoudig gebruikt worden. De opwarmingstijd en de tijd om gewenste temperaturen te bereiken is iets langer dan bij de krachtigere modellen op 400 Volt. Wij adviseren vaak bij intensief gebruik een heteluchtoven op 400 Volt om tijdwinst te behalen. Al onze heteluchtovens op 230 Volt zijn geproduceerd door gerenommeerde merken en zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. 

Andere ovens van HorecaRama

Naast de heteluchtovens met 230 Volt aansluiting op deze pagina, hebben wij ook veel heteluchtovens met een 400 Volt aansluiting. Deze ovens behalen eerder de gewenste temperatuur en zijn perfect voor intensief gebruik. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment professionele heteluchtovens met vochtfunctie. Deze ovens zijn ideaal om gerechten te stomen of braden. Voor de pizzeria's hebben wij ook een aantal mooie pizzaovens in ons assortiment. Bent u op zoek naar een echte alleskunnen voor bij u in de keuken? Bekijk dan eens onze Combisteamers!

Accessoires voor de Horecaoven

Naast het ruime assortiment heteluchtovens, bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor al uw oven accessoires. In deze categorie hebben wij onder andere onderstellen voor uw heteluchtoven, maar ook reinigingsmiddelen, bakblikken, ombouwsets voor andere maten bakplaten en nog veel meer.

Kunt u bepaalde items niet vinden, of heeft u ondersteuning nodig bij het selecteren van de juiste horeca heteluchtoven? Neem gerust telefonisch via 010-7852046, of per mail via [email protected] contact met ons op. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam!