Oven accessoires

De afdeling horeca oven accessoires van HorecaRama biedt tal van extra’s voor de inrichting van uw keuken en het benutten van uw horeca oven. Indien u een onderstel zoekt voor uw horeca oven dan vindt u bij de afdeling accessoires verschillende mogelijkheden. U kunt de aanschaf van een onderstel voor de horeca oven uitbreiden met een wielenset, eveneens verkrijgbaar bij de afdeling accessoires. Verder vindt u onder meer stapelkits voor combisteamers, werktafels en ovenreiniger.

Oven accessoires

Horeca oven accessoires: onderstel voor uw oven

Bij de afdeling horeca oven accessoires vindt u verschillende mogelijkheden voor een onderstel voor uw oven. Er is een onderstel beschikbaar speciaal voor de combisteamer, voor de heteluchtoven en voor bake-off oven. U vindt bij de accessoires zowel lage modellen als hoge modellen onderstel voor uw oven. Het onderstel is uit te breiden met een set wielen waardoor u de horeca oven eenvoudig kunt verplaatsen. Handig als u de horeca oven wilt meenemen naar een buffet of juist wilt opbergen als u de oven niet gebruikt. Kijk naar het assortiment horeca oven accessoires van HorecaRama als u op zoek bent naar een onderstel voor uw horeca oven.

Speciale accessoires voor de horeca oven

Wilt u meerdere combisteamers stapelen, dan vindt u bij HorecaRama verschillende stapelkits in het assortiment accessoires voor de horeca oven. Er is ook een speciale set voor Bakertop ovens verkrijgbaar. Eveneens verkrijgbaar voor de Bakertop oven: een voorspoeldouche. Deze complete set treft u eveneens aan bij de afdeling accessoires voor de horeca oven. Uiteraard mag een professionele ovenreiniger niet ontbreken, welke eveneens verkrijgbaar is bij de afdeling accessoires voor de horeca oven.

Ovens en accessoires voor de horeca

In de horeca zijn tal van zaken nodig: apparatuur zoals ovens voor bakken, braden, grillen, pocheren, grootvleesbereiding en stomen en koken. Bij HorecaRama vindt u alles wat u zoekt: ovens in soorten en maten, alle benodigde accessoires voor uw horeca oven en een ruime keus uit ovenschalen, braadsledes, roosters en speciale accessoires voor de horeca oven.