Hotdog warmer

Hotdogs, worstjes, bijna iedereen is er dol op. Een warm sappig worstje, los of in broodje is voor veel mensen een geliefd tussendoortje en vooral ook voor kinderen is het eten van een hotdog een feest. Een hotdog warmer is dan ook een prima aanvulling op uw keuken. U kunt een hotdog warmer aanschaffen bij HorecaRama, in verschillende modellen.

Hotdog warmer

Hotdogs uit de hotdog warmer

Een hotdog is in veel variaties te presenteren. De Hollandse hotdog is tamelijk eenvoudig: een broodje met een gat erin en wat mosterd, waarna de warme hotdog uit hotdog warmer in het broodje wordt geschoven. In een wat luxere versie wordt het broodje opengesneden en voorzien van uitjes, chili, een plakje kaas of zelfs zuurkool. Aansluitend wordt de warme worst uit de hotdog warmer toegevoegd. Elk land heeft zo zijn eigen gewoonten en het gebruik van worstjes is oneindig in variatie en grootte. U kunt dus met de worstjes uit uw hotdog warmer eindeloos variëren!

De hotdog warmers van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit een gesloten of uit een open hotdog warmer. In de gesloten hotdog warmer verwarmt u in één keer een flinke hoeveelheid worstjes of worsten. Deze hotdog warmer is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een inlegrooster en een deksel.

De open hotdog warmer is eveneens gemaakt van roestvrijstaal maar heeft een glazen container. De worstjes zijn dan ook vanaf de buitenkant te zien, een hele verleiding voor uw gasten! Zet deze hotdog warmer in het zicht op uw toonbank zodat uw gasten zien wat u in huis heeft.

Hotdog warmers en andere horeca apparatuur

U vindt bij HorecaRama niet alleen uw hotdog warmer maar nog tal van andere handige of leuke horecabenodigdheden. Allerlei apparatuur voor braden, grillen en koken zoals een kippengrill of poffertjes bakplaat maar ook allerlei handige accessoires voor in de professionele keuken.