Mini koelkast / mini bar

Bij de afdeling koeling van HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een mini koelkast of mini bar. Een kleine koeling geeft u veel mogelijkheden. Een mini bar voor de hotelkamer bijvoorbeeld, maar ook op andere plaatsen in uw horeca onderneming is een kleine koelkast heel nuttig. Een mini koelkast is handig achter de bar, bij een buffet of voor buiten bij een barbecue. Kies uit de vele mogelijkheden bij HorecaRama voor de aanschaf van een mini bar of mini koelkast.

Mini koelkast / mini bar

Mini bar en mini koelkast bij HorecaRama

De producten van HorecaRama zijn volledig afgestemd op professioneel gebruik in de horeca. Zo is de mini bar verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van bekende merken. De mini bars van Polar en Saro bijvoorbeeld zijn volledig geluidsarm en daardoor bij uitstek geschikt voor hotelkamers. Voorzien van deur en roosters, eenvoudig te reinigen en zowel geschikt voor inbouw als om vrij te plaatsen. De mini bar is bij HorecaRama in verschillende modellen verkrijgbaar in de een witte of zwarte uitvoering. Ook voor de aanschaf van een mini koelkast vindt u bij HorecaRama tal van mogelijkheden.

Diverse modellen van de mini koelkast

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden als u een mini koelkast wilt aanschaffen. Een los model, een opzet- of tafelmodel en natuurlijk uit de verschillende mini bars. De inhoud van een mini koelkast of mini bar varieert van 30 liter tot 161 liter met vele mogelijkheden daar tussenin. Bij HorecaRama vindt u het allemaal. Een mini koelkast in de vorm van een flessenkoelkast bijvoorbeeld met een inhoud van 88 liter, geschikt voor 28 flessen. Een handige mini koelkast voor achter de bar of voor bij een buffet.

Koeling, mini koelkast, mini bar

Wilt u een ruime keuze uit allerlei apparatuur op het gebied van koeling ga dan naar HorecaRama. Een uitgebreid assortiment koelkasten, mini koelkasten en mini bars maar ook koelvitrines en koelwerkbanken. Als een mini koelkast toch te klein is kunt u altijd een grote koelkast met glazen deur overwegen. Alles op het gebied van koelkasten in professionele uitvoering voor de horeca vindt u bij HorecaRama, dé horecagroothandel.