Crêpespan

Voor het bereiden van heerlijke dunne pannenkoekjes, de crêpe, maakt u bij voorkeur gebruik van een crêpespan. Crêpes worden belegd met zowel zoete als hartig beleg zoals fruit, ham en kaas, chocoladepasta of met marmelade. Een horeca crêpespan is een goede aanschaf voor pannenkoekenrestaurants maar ook voor andere horecaondernemingen. De crêpe wordt vaak als tussendoortje gegeten en men ziet vaak bij braderieën en buffetten kraampjes waar men crêpes kan bestellen.

Crêpespan

De crêpespannen van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende crêpespannen voor professioneel gebruik in uw horecaonderneming. Kies bijvoorbeeld voor de crêpespan gemaakt van plaatstaal, een harde krasvaste en slijtvaste crêpespan. Deze crêpespan is beschikbaar in verschillende maten variërend van 18cm tot 30cm. U kunt ook kiezen voor een horeca crêpespan gemaakt van aluminium en voorzien van teflon anti-aanbaklaag. Met behulp van deze pan maakt u de heerlijkste crêpes die eenvoudig loslaten uit de pan. De crêpespannen zijn eenvoudig te reinigen.

Crêpespan geschikt voor alle verhittingsbronnen

Wilt u een crêpespan die geschikt is voor gebruik op alle hittebronnen kies dan voor de crêpespan uit de vip3 serie. Deze crêpespan is voorzien van een sandwich bodem, waardoor de warmte sneller wordt opgenomen en gelijkmatig over de pan wordt verdeeld. U vindt bij HorecaRama verschillende professionele pannen uit de vip3 serie, waaronder de crêpespan.

Crêpespan en andere professionele pannen

Voor alle horeca pannen, in soorten en maten en voor verschillende toepassingen gaat u naar HorecaRama. U heeft een ruime keuze uit kookpannen, blinispannen, horeca crêpespannen en nog veel meer pannen waaronder ook mosselpannen en hapjespannen. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een complete pannenset en veel professionele accessoires voor uw horecakeuken.