Spuitzak

Een toefje slagroom in de koffie, het opmaken van taarten of fijn spuitwerk op koekjes en nagerechten doet u met een spuitzak. De spuitzak wordt ook gebruikt voor het spuiten van bijvoorbeeld puree, wortelpuree of stroperige sauzen. Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment spuitzakken voor professioneel gebruik, waaronder Wegwerp spuitzakken maar ook een siliconen uitvoering in veel verschillende maten. Voor het perfecte doseerwerk kunt u bovendien een spuitmondje gebruiken. Kijk naar het brede assortiment van HorecaRama om uw keuze te maken.

Spuitzak

Keuze uit spuitzakken bij HorecaRama

De grootste lijn spuitzakken is gemaakt van kunststof en heeft een versterkte spuitmond en bovenzoom. De spuitzakken zijn uitgevoerd met een ophangoog zodat u deze kunt ophangen en binnen handbereik kunt houden. De kleinste uitvoering heeft een afmeting van 25cm, de grootste 75cm. U kunt dus altijd de spuitzak vinden die past bij het gebruiksdoel. Heeft u veel spuitwerk te verrichten, dan hoeft u de spuitzak niet steeds bij te vullen indien u een grotere uitvoering koopt en een kleine spuitzak is geschikt voor de professionele opmaak van bijvoorbeeld bonbons.

Wegwerp spuitzakken en siliconen spuitzak voor professioneel gebruik

Met een spuitzak van siliconen kunt u ook zeer koude en warme ingrediënten opspuiten, deze spuitzak is bestand tegen extreme temperaturen van -60 tot 230 graden. De spuitzak is eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwasser. U heeft bij HorecaRama ook keuze uit verschillende uitvoeringen van de wegwerp spuitzak, geleverd per 100 stuks. Kijk voor het totale aanbod spuitzakken naar het assortiment van HorecaRama.

Spuitzakken en andere benodigdheden

Voor het garneren met bijvoorbeeld een spuitzak, en het opmaken en afmaken van allerlei gerechten, heeft u verschillende apparatuur en accessoires nodig. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken; van spuitzak tot professionele ovens en ook beslagkommen, chocoladevormen, speciale taartspuiten en slagroomspuiten. Voor elke professionele keuken vindt u bij HorecaRama alles op het gebied van bakbenodigdheden.