Modular 700 apparatuur

Moeiteloos grote hoeveelheden gerechten bereiden, elke dag opnieuw, doet u met de apparatuur uit de kooklijn Modular 700. Deze kooklijn is speciaal afgestemd op de horecabedrijven die een grote keuken hebben. U vindt in het assortiment van HorecaRama een grote keus uit apparatuur Modular 700, variërend van bakplaten tot volledige gaskooktoestellen met oven, grillapparatuur of pasta kookapparatuur. Kijk naar het assortiment van HorecaRama als u op zoek bent naar Modular 700 apparatuur.

Modular 700 apparatuur

Het aanbod van HorecaRama: Modular 700 apparatuur

Het assortiment Modular 700 apparatuur van HorecaRama bestaat onder meer uit een ruime keus uit lavasteengrillen, friteuses, bakplaten en gas kooktoestellen. U heeft altijd keus uit meerdere modellen, geschikt voor gas of voor elektra. Zo vindt u bij de Modular 700 apparatuur bijvoorbeeld kookplaten (elektra) waarbij een losse oven kan worden aangeschaft maar u kunt ook kiezen voor een kookplatentafel inclusief oven. Ook accessoires voor uw Modular 700 apparatuur vindt u bij HorecaRama.

Modular 700 apparatuur: bakplaten

Zoekt u een bakplaat uit de kooklijn Modular 700 apparatuur, dan kunt u terecht voor zowel een bakplaat op gas als een elektrische bakplaat. U heeft keuze uit een gegroefde bakplaat of een gladde plaat, en daarnaast kunt u nog kiezen voor verschillende afmetingen: 40cm of 70cm breed. De keuze Modular 700 apparatuur is bij HorecaRama uitgebreid, kies bijvoorbeeld voor de bakplaat gemaakt van glad geslepen gietstaal. Deze bakplaat heeft een korte verhittingstijd, een traploze thermostaat en grote ingebouwde vet opvanglade.

Modular 700 apparatuur: friteuse en lavasteengrill

Ook voor de friteuse en de lavasteengrill vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keuze bij de afdeling Modular 700 apparatuur. De lavasteengrill is ook verkrijgbaar voor zowel gas als elektra, ook voor propaan. Levering inclusief lavastenen en de bredere uitvoering van de lavasteengrill beschikt over twee aparte verwamingszones. De friteuse uit de kooklijn Modular 700 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zowel voor gas als elektra: 10 liter, 13 liter of dubbele friteuses met 2 x 10 liter of 2 x 13 liter. Kijk voor het volledige aanbod Modular 700 apparatuur naar het assortiment van HorecaRama.