Diamond Maxima 700

In de Diamond Maxima 700 is er een ruim assortiment op het gebied van professionele kookapparatuur. Van gasfornuizen tot aan elektrische fornuizen, van bakplaten tot aan pastakokers, u vindt het allemaal in deze lijn. Het is een kooklijn die uw keuken voorziet van perfecte kookapparatuur om de meest smakelijke gerechten mee klaar te maken. Ontdek het complete aanbod hieronder en voor professioneel advies staan wij graag voor u klaar.

Diamond Maxima 700

 

Pastakoker op gas Diamond Maxima 700

Deze professionele pastakoker op gas is uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft in hoogte verstelbare poten. Daarnaast is de waterdichtheid IPX5 en is de kuip ook gemaakt van roestvrijstaal. Ook is er een kraan voor de watertoevoer en binnen een mum van tijd serveert u de meest zalige pasta aan uw gasten. Naast deze pastakoker is er nog veel meer apparatuur beschikbaar met een lange levensduur.

 

Diamond Maxima 700 en andere kooklijnen

Wij hebben een breed assortiment aan professionele appratuur voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de kooklijn van Diamond hebben wij ook nog veel andere merken om een keuze uit te maken. Denk hierbij aan het Italiaanse merk MBM, Bartscher en Modular. Zowel voor kleine als voor grotere horeca keukens zijn er producten die naadloos op elkaar aansluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld gasfornuizen en elektrische fornuizen. De elektrische varianten zijn er als tafelmodel, maar ook de staande modellen komt u tegen in deze kooklijn.