IJshoornhouder

Een ijshoornhouder is bijzonder geschikt om gevulde ijshoorntjes in te plaatsen. Door de puntige onderkant van een ijshoorntje kan deze niet worden neergelegd op de toonbank, terwijl uw klanten misschien niet direct het ijsje kunnen aanpakken omdat ze op zoek zijn naar hun portemonnee of ergens hebben plaatsgenomen. Door het plaatsen van de gevulde ijshoorn in de ijshoornhouder kunt u door met uw werk en volgende ijshoorntjes vullen. Bij HorecaRama vindt u verschillende ijshoornhouders voor professioneel gebruik.

IJshoornhouder

De ijshoornhouder van HorecaRama

HorecaRama biedt een compleet assortiment producten voor uw horecaonderneming en heeft een groot assortiment artikelen speciaal voor het bereiden en serveren van ijs, waaronder een ijshoornhouder. Naast een ijshoornhouder vindt u bijvoorbeeld ook ijscoupes in het assortiment. De ijshoornhouder is gemaakt van roestvrijstaal en is verkrijgbaar in drie maten: voor twee ijshoorntjes, voor drie of een ijshoornhouder voor vier ijsjes.

IJshoornhouder en andere producten voor ijs

Als u regelmatig ijs bereidt of serveert, dan heeft u tal van professionele ijs apparatuur nodig en handige extra’s zoals een ijshoornhouder. De meeste horecaondernemingen zoals hotels en restaurants, maar ook een bar of café hebben ijs producten nodig: een ijscrusher voor gemalen ijs voor in cocktails bijvoorbeeld. De bolletjes ijs die in uw ijshoorntjes gaan en vervolgens in de handige ijshoornhouder worden geplaatst, moeten worden geschept uit ijsschepperbakken met behulp van een ijsknijper. Alle producten van ijshoornhouder tot ijsblokjes machine vindt u bij HorecaRama.

Een sorbetiere, ijsschepperbakken en ijshoornhouder

Indien u zelf sorbetijs maakt van vruchten, dan is een sorbetiere daarvoor bijzonder geschikt. Het bereide ijs wordt vervolgens in ijsschepperbakken gedaan en daarmee worden de ijshoorntjes gevuld die u in uw ijshoornhouder kunt plaatsen. Ga voor al uw benodigdheden op het gebied van ijs apparatuur, ijshoornhouders, ijsknijpers en ijscoupes naar HorecaRama.