Koffiemolen

Een koffiemolen is een echte must-have in bijvoorbeeld uw koffiezaak, restaurant of een hotel waar een espressomachine aanwezig is in uw koffiecorner. Een koffiemolen vermaalt koffiebonen en dat is perfect om een verse koffie mee te zetten. Neem snel een kijkje tussen alle koffiemolens die wij u bij HorecaRama aan kunnen bieden.

Koffiemolen

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een koffiemolen

Bij het kopen van een koffiemolen zijn er een aantal punten die belangrijk zijn waar u op kunt letten. Zo zijn er handmatige en elektronische koffiemolens. De elektronische variant heeft de voorkeur als u een pistonmachine in uw horecagelegenheid gebruikt en de koffie heel klein en fijn gemalen wordt. Daarnaast is het ook zeker van belang om te kijken naar het toerental. Als het toerental laag is, dan is er sprake van minder wrijving en komt de koffiesmaak het beste tot zijn recht.  

Producten die een echte toevoeging zijn voor de koffiemolen

Bij HorecaRama bieden wij ook allerlei soorten benodigdheden aan die afgestemd zijn op de horeca en een perfecte aanvulling zijn bij de koffiemolen. Er zijn bijvoorbeeld professionele melkopschuimers die een latte macchiato of cappuccino helemaal afmaken door het opgeklopte melkschuim die eraan toegevoegd wordt.