Paellapan

Het bereiden van een heerlijke paella vraagt om kennis, ervaring, de beste ingrediënten en een professionele paellapan. Paella is een oorspronkelijk Valenciaans gerecht, tegenwoordig wordt het veelal gegeten in Spanje en Zuid-Frankrijk. Paella is een zeer gewaardeerd gerecht door haar rijkdom aan ingrediënten: vis en schaaldieren, vlees zoals kip en konijn, groenten zoals snijbonen en dit alles vermengd met rijst. Voor het bereiden van de paella heeft u een paellapan nodig, voor het bereiden van de rijst een rijstkoker of kookpan. Alle benodigde pannen waaronder een horeca paellapan, rijstkoker en kookpannen vindt u bij HorecaRama.

Paellapan

De paellapannen van HorecaRama

Het koken van paella vraagt om een grote ronde pan met wijd uitlopende randen. Tijdens het bereiden van de paella worden regelmatig ingrediënten in de horeca paellapan gebakken en weer tijdelijk uitgenomen. Een pan met geronde zijkanten biedt dan voordelen. U vindt uw perfecte paellapan bij HorecaRama: gemaakt van plaatstaal, een materiaal dat bekend staat als hard, slijtvast en krasvast. De pan heeft twee handgrepen en is beschikbaar in verschillende groottes, variërend in diameter van 34cm tot 47cm. Ga voor een professionele paellapan naar HorecaRama.

Paellapan en andere horeca pannen

Kijk naar het uitgebreide assortiment horeca pannen als u op zoek bent naar een horeca paellapan en andere keukenpannen. Behalve de paellapan vindt u tal van andere pannen zoals een kookpan voor het koken van aardappelen, rijst, soep of andere gerechten. Voor het koken van de rijst voor uw paella, hetgeen dient te gebeuren in bouillon, kunt u ook een speciale rijstkoker aanschaffen. Ook rijstkokers vindt u in het assortiment van HorecaRama. Een paellapan is bij uitstek geschikt voor de professionele keuken maar ook voor thuis. Paella werd en wordt traditiegetrouw bereid door mannen op de zondagmiddag.

Paellapan en andere keukenbenodigdheden

Voor het bereiden van een heerlijke paella heeft u niet alleen een professionele paellapan nodig maar ook zaken als professionele messen, hakkers en snijders, uitbeenmessen, een zeef of vergiet en een kreeftentang, mosselpan en bakspanen. Voor al deze en andere benodigdheden waaronder de paellapan voor de professionele keuken gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist.