Tafelkleed

U geeft de tafels van uw hotel en restaurant extra veel uitstraling door het gebruik van een tafelkleed. Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit allerlei tafellakens variërend van eenvoudige effen lakens tot leuke geblokte horeca tafellakens en ook tafelrokken voor nog meer uitstraling. Een tafellaken geeft meer warmte aan uw inrichting en beschermt uw tafels tegen vocht en krassen. Gewone witte tafels tovert u met een horeca tafellaken en eventueel een tafelrok om tot een mooie tafelsetting.

Tafelkleed

Het aanbod tafelkleden van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen voor horeca tafelkleden met een luxe uitstraling. Kijk bijvoorbeeld naar het tafelkleed gemaakt van katoen in wit, uitgevoerd met een elegant patroon van klimopblad. De tafelkleden zijn wasbaar en ook op lage temperaturen gaan vlekken moeiteloos uit deze tafelkleden. U kunt ook kiezen voor tafelkleden gemaakt van polyester al dan niet met een patroon en verkrijgbaar in tal van maten. U vindt bij HorecaRama ook servetten die passen bij de horeca tafelkleed van uw keuze.

Bonte horeca tafelkleed

Wilt u meer kleur geven aan de inrichting van uw hotel en restaurant kijk dan eens naar de leuk geblokte horeca tafelkleden van HorecaRama. U heeft de keuze uit blauwe, rode en groene blokjes. Deze horeca tafelkleden zijn gemaakt van sterk PVC en geven een warme informele sfeer aan uw interieur. Zowel geschikt voor binnen als voor buiten en eenvoudig te reinigen door het tafelkleed af te nemen met een doekje. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Tafelrokken en accessoires voor horeca tafelkleden

De horeca tafelrokken zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in allerlei kleuren: wit, donkerblauw, bordeaux, crème en andere kleuren. De tafelrokken zijn voorzien van klittenband zodat u deze eenvoudig aan de tafel kunt bevestigen. Daarnaast vindt u verschillende tafelklemmen om uw horeca tafelkleden of tafelrokken mee aan de tafel te bevestigen. Vooral handig als u de horeca tafelkleden ook buiten gebruikt of als er veel mensen langs de tafel lopen.