Soepkommen horeca

Voor uw horeca soepkom kunt u prima terecht bij horecaspecialist HorecaRama. U vindt bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor uw hotel, restaurant of ander horecabedrijf. Van eenvoudige horeca soepkom tot een gedecoreerde horeca soepkom. Wat uw stijl ook is, de producten van HorecaRama stellen u in staat tot een perfecte samenstelling van uw servies, bestek en keukenbenodigdheden te komen. De webshop van HorecaRama is uitermate geschikt om alle producten te bekijken en te vergelijken en te winkelen op een tijdstip dat het ú uitkomt.

Soepkommen horeca

De verschillende horeca soepkommen op een rij

HorecaRama heeft een brede lijn aan Waca melamine producten, waaronder ook een horeca soepkom. Melamine is breukbestendig, licht van gewicht en vaatwasbestendig en daarmee uitermate geschikt voor onder meer buffetten. De schotel passend bij deze horeca soepkom bestelt u apart bij. Daarnaast biedt HorecaRama een hele reeks aan project servies, waaronder soepkommen, die geleverd kunnen worden bij grotere aantallen tegen concurrerende prijzen. Ideaal voor de grotere hotels en restaurants! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Horeca soepkom met decoratie

Als u uw gasten een bijzondere soepkom wilt voorzetten dan kunt u kiezen voor een horeca soepkom met decoratie, gemaakt van porselein. Er is een horeca soepkom beschikbaar met aan de zijkant een leeuwenkop. Deze horeca soepkom heeft een robuuste uitstraling. Een wat lieflijker uitstraling vindt u bij twee modellen horeca soepkom met decoratie, beide met een inhoud van 45 cl waarmee deze horeca soepkommen net iets groter zijn.

Horeca soepkom en ander serviesgoed

Door uw servies goed op elkaar af te stemmen bereikt u eenheid in uw horecabedrijf. Dit komt de uitstraling ten goede. Gebruikt u overwegend roestvrijstaal dan is de keuze voor een roestvrijstalen soepkom het meest voor de hand liggend. Heeft u vaak grote groepen gasten of organiseert u regelmatig buffetten en barbecues dat is de keuze voor een melamine horeca soepkom misschien iets voor u. HorecaRama biedt ook op het terrein van servies, salade servies, bestek en serveerbestek een ruime keus.