Placemats

Bij de afdeling tafelartikelen van horecagroothandel HorecaRama vindt u onder meer een ruime keuze uit placemats voor de aankleding van uw tafels. Met de decoratie- en tafelartikelen van HorecaRama kunt u uw tafels aantrekkelijk inrichten en de placemats beschermen tegelijkertijd ook uw tafels. U kunt ook kiezen uit een assortiment tafelkleden en artikelen voor op tafel zoals broodmandjes, peper en zoutstelletjes en tafelnummers. De placemats zijn verkrijgbaar in leuke kleuren of in uitvoeringen die gemaakt zijn van hout.

Placemats

De placemats van HorecaRama

Kies uit leuke kleuren uit de serie placemats die gemaakt zijn van geweven PVC. Deze placemats worden geleverd in sets van 6 stuks en hebben een stijlvolle uitstraling. De afmetingen van deze placemats zijn 45x33cm en ze zijn verkrijgbaar in onder andere zwart, oranje, beige en bruin. Een andere mogelijkheid zijn de placemats gemaakt van kunstleer. Deze worden geleverd in een set van 4 stuks en zijn hittebestendig tot een temperatuur van 70 graden. Eenvoudig schoon te maken en verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

Placemat van hout

Een placemat gemaakt van hout geeft een unieke uitstraling aan uw tafels. De tafel wordt met een placemat van hout ook nog eens extra goed beschermd. Bij HorecaRama kiest u uit lichtkleurige of donderkleurige placemats van hout, geleverd per 4 stuks. De lichtkleurige placemats zijn gemaakt van hevea hout, de donkerkleurige van acaciahout. De afmeting van deze placemat is 25x25cm.

Placemats en andere tafelbenodigdheden

Met de aankleding van de tafels in uw restaurant kunt u in hoge mate de sfeer bepalen. Een gezellig ingerichte tafel is aantrekkelijker voor uw gasten. Bij HorecaRama vindt u alles voor de aankleding van uw tafels; van placemat tot olieflesje, suikerpotjes en een ruime keuze uit menukaarten voor op tafel. Stem uw benodigdheden eenvoudig op elkaar zodat placemat en andere artikelen op tafel goed bij elkaar passen.