Menu
EUR

Serveer Robot

4 Producten
Toon:
Orion star Serveer Robot Lucki Bot | 13 uur werktijd | Laad capaciteit tot 40kg
Orion star
Serveer Robot Lucki Bot | 10 uur werktijd | Laad capaciteit tot 40kg | Simpel en snel kopen bij HorecaRama. Alles voor de horeca! Meer
Serveer Robot Lucki Bot | 10 uur werktijd | Laad capaciteit tot 40kg |...
€14.399,00 €11.900,00 €13.007,50 €10.750,00
Je bespaart 10%
Beschikbaarheid laden..
 
Keenon Serveer Robot T5 Pro | 9 uur werktijd | Laad capaciteit tot 40kg
€0,00 €0,00
Beschikbaarheid laden..
 
Keenon Serveer Robot T8 | 13 uur werktijd | Laad capaciteit tot 20kg
€0,00 €0,00
Beschikbaarheid laden..
 
Keenon Hotel Serveer Robot W3 | Lift koppeling mogelijk | 15 uur werktijd | Laad capaciteit tot 20kg
Toon 1 - 4 van 4
Serveer Robot

Serveer robots worden steeds vaker ingezet in de horeca. Ze bieden tal van voordelen, zoals een efficiëntere en snellere service en daardoor een verbeterde klantervaring. Zeker in tijden waarin personeelstekorten een grote rol spelen in de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen de service robots een uitstekende uitkomst bieden. Natuurlijk kunnen deze service robots de rol van een gastvrouw/ gastheer niet volledig vervangen, maar kunnen het werk wel makkelijker maken! In deze tekst zullen we bespreken wat serveer robots zijn, waarom ze belangrijk zijn voor de horeca en welke voordelen ze bieden. (Binnenkort bij ons in het assortiment)[SPLIT]

 

Wat zijn serveer robots?

Serveer robots zijn robots die ontworpen zijn om menselijke taken uit te voeren, zoals het opnemen van bestellingen en het afleveren van voedsel en drankjes aan tafels, maar ook naar bijvoorbeeld hotelkamers! Ze worden vaak gebruikt in de horeca om de efficiëntie en snelheid van de service te verbeteren en de werkdruk van het personeel te verminderen. Service robots zijn er in verschillende vormen en maten, van kleine robots die drankjes serveren tot grotere robots die hele maaltijden kunnen afleveren. De restaurant robots worden speciaal geprogrammeerd in de gewenste ruimte zodat deze nergens tegen aan kunnen rijden en altijd de weg terug kunnen vinden naar het oplaadpunt.

 

Waarom zijn serveer robots belangrijk voor de horeca?

Serveer robots zijn een belangrijke ontwikkeling voor de horeca, omdat ze een aantal voordelen bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld de werkdruk van het personeel verminderen en de efficiëntie en snelheid van de service verbeteren. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en meer omzet voor de horecaonderneming. Bovendien kunnen service robots helpen bij het oplossen van personeelstekorten. Er zijn situaties waarbij horeca gelegenheden overwogen een aantal dagen per week dicht te blijven, maar dankzij de restaurant robots toch volledig open kunnen zijn.

 

De voordelen van service robots in de horeca

Serveer robots bieden tal van voordelen voor de horecaonderneming. Ze kunnen bijvoorbeeld vergeleken met een serveerwagen de wachttijden voor gasten verminderen en de efficiëntie en snelheid van de service verhogen. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en meer omzet voor de horecaonderneming. Bovendien kunnen serveer robots het personeel ontlasten van repetitieve taken en het personeel in staat stellen om zich te concentreren op taken die meer menselijke interactie vereisen, zoals het bieden van gastvrijheid, een praatje en het creëren van een unieke sfeer. Ten slotte kunnen service robots ook helpen bij het oplossen van personeelstekorten, omdat ze kunnen worden ingezet om taken uit te voeren die normaal gesproken door personeel zouden worden uitgevoerd.

Kortom, serveer robots bieden een scala aan voordelen voor de horeca, waaronder efficiëntere en snellere service, vermindering van de werkdruk van het personeel, hogere klanttevredenheid en meer omzet. Het gebruik van service robots in de horeca zal naar verwachting de komende jaren verder toenemen en kan een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de klantervaring en het vergroten van de winstgevendheid van horecaondernemingen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!