Bonnenprikker

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende soorten bonnenprikkers gemaakt van diverse materialen. De bonnenprikker of bonnenhouder is geschikt voor in de keuken of op de bar om bestellingen in vast te zetten zodat deze niet wegwaaien of zoekraken. Door de bon van de bestelling in de bonnenprikker te zetten kan uw personeel achter de bar zien welke dranken en gerechten moeten worden bereid en geserveerd. Een bonnenprikker is een handige aanvulling en kunt u gemakkelijk bestellen via de webshop van HorecaRama.

Bonnenprikker

Verschillende soorten bonnenprikkers

Een bonnenprikker kan verschillen in afmeting en het gebruikte materiaal. Er is een bonnenprikker van kunststof, van aluminium en van gesatineerd aluminium. De afmetingen van de bonnenprikkers die u bij HorecaRama kunt kopen variëren van 30 cm tot 100 cm! Tenslotte kunt u ook kiezen voor een bonnenprikker met rechtopstaande naald waarop u uw bonnen “prikt”. Meestal wordt deze bonnenprikker gebruikt voor bestellingen die zijn afgehandeld. Kijk in de webshop van HorecaRama om alle bonnenprikkers te vergelijken en uw keuze te bepalen.

Bonnenprikker en andere barbenodigdheden

Als u in de webshop van HorecaRama rondkijkt, ziet u het grote aanbod aan horeca benodigdheden waaronder barbenodigdheden en alles voor uw terras, keuken en drankenbenodigdheden. U kunt bij HorecaRama terecht voor kleine zaken zoals een bonnenprikker, een flesopener of een aansteker op gas maar ook voor grotere benodigdheden zoals een automatische citruspers of een milkshake machine. Alles wat u nodig heeft voor uw hotel of restaurant, van bonnenprikker tot schoonmaakartikelen, horeca kleding en ijsapparatuur vindt u bij HorecaRama.

Een bonnenprikker kopen

Wilt u een bonnenprikker en andere barbenodigdheden aanschaffen dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Een ruim aanbod aan bonnenprikkers, verschillend in grootte en soort materiaal zodat u altijd vindt wat u zoekt. Combineer de aankoop van uw bonnenprikker met andere barbenodigdheden uit de webshop van HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur