Koffiekan

Bij horecaspecialist HorecaRama vindt u verschillende koffiekannen. U heeft een ruime keuze uit verschillende modellen koffiekannen gemaakt van roestvrijstaal of glas of in een uitvoering van de isoleer koffiekan. Een koffiekan moet voldoen aan uw wensen en eisen: passend bij uw interieur en inrichting, bij uw smaak, maar ook voldoen aan eisen op het gebied van duurzaamheid, breukbestendigheid en gebruiksvriendelijkheid. Kijk eens naar het uitgebreide assortiment koffiekannen van HorecaRama om uw keuze te maken.

Koffiekan

Koffiekan van glas

Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van een koffiekan gemaakt van glas. De inhoud van een koffiekan van glas is over het algemeen 1,8 liter en de koffiekannen hebben een handgreep van kunststof. Verder kunt u kiezen uit een koffiekan met deksel en het is ook mogelijk een losse bijpassende deksel te bestellen. Ook koffiekannen van glas met klapdeksel zijn beschikbaar bij HorecaRama. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een koffiekan van glas met een roestvrijstalen bodem.

Koffiekan van roestvrijstaal

Een koffiekan gemaakt van roestvrijstaal is bij HorecaRama beschikbaar in verschillende grootte. De inhoud van deze koffiekannen varieert van 0,34 liter oplopend tot 3 liter. De kleine koffiekan is geschikt voor op tafel zodat uw gasten zichzelf kunnen bedienen. De grootste koffiekannen lezen zich meer voor een buffet. U kunt ook kiezen voor een koffiekan in de vorm van een koffiepot, eveneens van roestvrijstaal. Deze koffiekan is beschikbaar in verschillende groottes.

Koffiekannen en andere benodigdheden

Voor al uw benodigdheden op het gebied van koffie, zoals een koffiekan, koffiemachine, koffiezetapparaat maar ook isoleer koffiekannen, theepotten en suiker en melk kannetjes gaat u naar HorecaRama. Voor alle benodigdheden vindt u een breed assortiment en u kunt uw inrichting helemaal afstemmen op uw behoeften en wensen. Koffiekannen en melkkannen die goed bij elkaar passen, eventueel aangevuld met bijpassende melkkannen, suikerpotjes en theepotten.