Sate grill

U kiest bij HorecaRama bij de afdeling koken, bakken en grillen uit een groot en gevarieerd assortiment producten en apparatuur voor de professionele horeca keuken. Naast gangbare apparatuur heeft u ook een grote keuze uit meer bijzondere apparatuur zoals bijvoorbeeld een saté grill. Saté wordt niet alleen in de Aziatische keuken bereid maar ook in bijvoorbeeld internationale keukens en snackbars. Een saté grill is een grote aanwinst voor elke professionele keuken!

Sate grill

Saté grill bij HorecaRama kopen

De saté grill van HorecaRama is geheel gemaakt van roestvrijstaal en daardoor bent u zeker van een lange levensduur, kan het apparaat eenvoudig worden gereinigd en heeft het een mooie uitstraling. De saté grill is uitgevoerd in tafelmodel en beschikt over twee staafbranders en een leklade. Met behulp van deze saté grill wordt het bereiden van saté een stuk eenvoudiger. Een ander voordeel van de saté grill van HorecaRama is de plaats van de gloeiplaten. Deze zijn bovenop de branders geplaatst waardoor geen vervuiling kan plaatsvinden in de branders.

De saté grill is verkrijgbaar met een aansluiting voor aardgas of voor propaangas, is voorzien van 2 pijpbranders en een gasregelblok en wordt geleverd met een grillrooster van 64x23cm.

Andere grill apparatuur

Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment grill apparatuur voor de professionele keuken. Naast de saté grill kunt u een American grill kopen, een paninigrill, lavasteen grillen of een Doner gyros grill. HorecaRama is dé horeca groothandel voor al uw horeca benodigdheden. Of u nu op zoek bent naar een saté grill of andere keuken apparatuur of naar handige accessoires. Het assortiment van HorecaRama is volledig afgestemd op hotels, restaurants en cafés maar ook op bijvoorbeeld catering. Zo vindt u bij HorecaRama bijvoorbeeld ook accessoires voor de saté grill zoals sausdispensers voor satésaus of meeneembakjes voor saté.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur