Bartscher 600 Imbiss

De Bartscher 600 Imbiss serie van HorecaRama bestaat uit een gevarieerd aanbod kookapparatuur voor de professionele horeca keuken. U vindt verschillende modellen gasfornuizen en elektrische fornuizen maar ook allerlei accessoires. Verder vindt u in de Bartscher 600 Imbiss serie verschillende grillplaten en friteuses en mogelijkheden voor het plaatsen van een passende onderkast. De producten van de Bartscher 600 Imbiss serie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal 18/10 zodat u zeker bent van een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Bartscher 600 Imbiss

Kooklijn Bartscher 600 Imbiss

Bij de afdeling kooklijnen van HorecaRama kiest u uit een groot aantal kooklijnen voor gebruik in de professionele horeca keuken. Verschillende kooklijnen van het bekende merk Bartscher waaronder ook de 600 Imbiss serie, en meerdere kooklijnen van het merk Modular. U kunt uw keuken volledig inrichten met kookapparatuur van hoge kwaliteit. Kiest u voor de Bartscher 600 Imbiss kooklijn dan hebben de meeste kookapparaten een diepte van 600mm. Met de verschillende kooklijnen van Bartscher kunt u dan ook eenvoudig uw professionele horeca keuken volledig naar wens inrichten. Combineer eventueel, voor een perfecte inrichting, de verschillende onderdelen van de Bartscher kooklijnen met elkaar.

Onderdelen van de kooklijn Bartscher 600 Imbiss

Kies uit de volgende onderdelen uit de Bartscher 600 Imbiss kooklijn:

- Elektrische fornuizen in verschillende uitvoeringen
- Gasfornuizen in verschillende uitvoeringen
- Keramische fornuizen in verschillende uitvoeringen

- Bain-marie apparatuur
- Friteuses op gas of voor elektra
- Werkbladen
- Grillapparatuur waaronder een lavasteengrill
- Onderbouwkasten voor uw Bartscher 600 Imbiss apparatuur
- Accessoires zoals frituurmanden, lavastenen en ovenroosters van de Bartscher Imbiss 600 apparatuur

De Bartscher 600 Imbiss kooklijn is een zeer complete kooklijn voor elke professionele keuken.

Onderbouw voor Bartscher 600 Imbiss

U kunt uw professionele horeca keuken volledig naar wens inrichten met behulp van de onderbouw kasten voor de Bartscher 600 Imbiss keukenapparatuur. Kies uit verschillende mogelijkheden zoals een onderbouw met lades, een open onderbouw of een onderbouw met zwaaideur. Met deze onderbouw mogelijkheden creëert u eenvoudig veel extra ruimte voor het opbergen van keukenbenodigdheden. Kijk naar het gevarieerde aanbod Bartscher 600 Imbiss producten van HorecaRama en vele andere producten voor de inrichting van de professionele horeca keuken.