Officemessen

Een officemes is een klein, licht mes met een spits, smal lemmet en een rechte snede. Deze eigenschappen maken een officemes tot een zeer geschikt mes voor diverse kleine snijkarweitjes. Een officemes leent zich prima voor het fijne werk zoals snijden en garneren van groenten en fruit maar bijvoorbeeld ook voor larderen. Zijn de koksmessen bij uitstek geschikt voor het grote snijwerk, de officemessen zijn geschikt voor het kleine snijwerk. Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment professionele keukenmessen, waaronder officemessen in verschillende maten en uitvoeringen.

Officemessen

Officemessen aanschaffen bij HorecaRama

Voor de aanschaf van uw officemessen kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende merken en uitvoeringen in verschillende grootte. Van het bekende en gerenommeerde merk Wüsthof treft u officemessen aan van zowel de Classic als de Gourmet serie. U heeft keuze uit verschillen maten van het lemmet, variërend van 8cm tot 12cm. Met behulp van deze officemessen voert u het fijnste snijwerk uit.

U kunt ook kiezen voor de variant microkartel, zeer fijne gekartelde officemessen voor het snijden van minibroodjes en dergelijke. Kijk naar het brede assortiment van HorecaRama voor de aanschaf van uw officemessen.

Officemessen en andere professionele keukenmessen

In de professionele keuken zijn veel verschillende soorten messen nodig voor het optimaal bereiden van gerechten en het opmaken van borden en buffetten. Vleesmessen voor snijden van vers vlees, vismessen en kaasmessen maar ook officemessen voor het fijne snijwerk zoals het garneren van fruit. Bij HorecaRama vindt u alle messen die u nodig heeft voor een professionele uitvoering van uw snijwerk. Het aanbod bestaat uit zowel losse officemessen en andere keukenmessen als uit volledige sets waarvan ook officemessen deel uitmaken. Denk hierbij een volledige messensets in blok, een kokskoffer of messensets in foedraal.

Officemessen en andere keukenbenodigdheden

Voor een optimale bereiding van gerechten in restaurants zijn allerlei verschillende messen nodig maar ook keukenapparatuur en accessoires. Gewassen groenten moeten worden gecentrifugeerd waarvoor een groentecentrifuge nodig is, een vergiet, uitlekbakken maar ook bewaarbakken, gastronormbakken en messenhouders voor uw officemessen. Ga voor al uw benodigdheden waaronder officemessen en andere keukenmessen naar HorecaRama.