Emmers

Emmers heeft u in de horeca op tal van plaatsen nodig en met name in de professionele keuken. Emmers om te vullen met water maar een emmer kan ook dienst doen als bewaarplaats voor vuil wasgoed, het bewaren van wasknijpers, voor klein afval of voor lege oesterschelpen. Welke toepassing u ook zoekt, HorecaRama heeft een geschikte emmer. Kijk naar het brede assortiment emmers van HorecaRama om uw keuze te maken.

Emmers

De verschillende emmers uit het aanbod van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u een breed aanbod emmers gemaakt van kunststof of van roetvrijstaal. Een emmer met hengel of met deksel en u kunt ook losse deksels bestellen. Kijk naar het brede aanbod zoals bijvoorbeeld een emmer gemaakt van roestvrijstaal. Een emmer gemaakt van roestvrijstaal gaat lang mee en is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend met een inhoud van 10 tot 15 liter en een losse bijpassende deksel kunt u eenvoudig mee bestellen. Verkrijgbaar met hengsel. U vindt bij HorecaRama ook tal van borstels en bezems.

Kunststof emmers

Ook de kunststof emmer is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De zwarte variant heeft een inhoud van 12 of 20 liter en is voorzien van een hengsel. Een witte emmer van kunststof is beschikbaar met een inhoud van 10 liter tot 20 liter en is voorzien van een hengsel. Wilt u een emmer met deksel gemaakt van kunststof dan treft u eveneens een ruime keus. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een emmer met schenktuit. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor de aanschaf van schoonmaak handschoenen, stofzuigers of een zeepdispenser voor het wassen van de handen.

Emmers en andere benodigdheden voor de schoonmaak

Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele schoonmaak: emmers, bezems en borstel, allerlei soorten doeken en dweilen en ook dweildroogwagens. Kijk naar het ruime assortiment schoonmaakbenodigdheden waaronder emmers, krukjes en trapjes, linnenzakwagens, vloertrekkers en tal van andere schoonmaakartikelen.