Warmtebrug

Met een warmtebrug kunt u opgemaakte borden warm houden tot het moment van uitserveren. U wilt uw gasten aan één tafel tegelijk bedienen maar niet alle gerechten zijn op hetzelfde moment gereed. Onder een warmtebrug plaatst u eenvoudig de borden die gereed zijn voor uitserveren tot het moment dat alle gerechten klaar zijn. Een warmtebrug moet warm houden maar de gerechten niet uitdrogen. Met een warmtebrug van HorecaRama houdt u de gerechten optimaal op temperatuur, zonder dat deze uitdrogen. Kies uit verschillende modellen en groottes en bestel eenvoudig alle accessoires die u nodig heeft gelijk mee.

Warmtebrug

Een warmteburg van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen voor een warmtebrug voor twee borden, maar ook voor voedselverwarmers voor veel meer borden. Onder de warmtebrug verkleurt uw gerecht niet, het droogt niet uit en de kwaliteit van het voedsel blijft voor 100% behouden. Dit komt omdat gebruik wordt gemaakt van infraroodtechnologie. De voedselverwarmers zijn verkrijgbaar in tal van lengtematen, variërend van 61cm tot 183 cm en vele maten daartussen. Kijk voor uw ideale warmtebrug naar het grote aanbod van HorecaRama.

Warmtebrug en accessoires

U kunt kiezen voor een kant en klare warmtebrug van bijvoorbeeld het bekende merk Bartscher. Geschikt voor twee of meer borden, gemaakt van aluminium. U kunt ook kiezen voor het zelf samenstellen van een warmteburg. Als u een aparte standaard of voet aanschaft, kunt u variëren in de grootte van de warmteburg en deze afstemmen op uw behoefte van dat moment. Verwacht u vandaag veel gasten dan maakt u een grote warmtebrug en op een ander moment kunt u wellicht volstaan met een kleinere warmtebrug. Alle onderdelen voor het samenstellen van een warmteburg zijn bij HorecaRama verkrijgbaar.

Warmteburg en andere warmhoud producten

Bij HorecaRama kunt u naast een warmtebrug terecht voor allerlei andere producten voor het warm houden van voedsel en gerechten. Een warmhoudvitrine bijvoorbeeld, warmhoudplaten, of warmhoud boxen voor de catering. Kijk naar het uitgebreide assortiment warmhoud producten waaronder een warmtebrug van HorecaRama.