Vismessen

Het bereiden en fileren van vis is een ware kunst. Met behulp van een vismes wordt het snijden, bereiden en fileren van vis eenvoudiger. Bij HorecaRama vindt u verschillende vismessen waaronder zalmmessen, fileermessen en een vis ontschubber. Kijk eens naar het uitgebreide aanbod professionele vismessen en andere messen voor de keuken van uw hotel en restaurant.

Vismessen

De vismessen van HorecaRama

Bij de afdeling professionele messen vindt u veel messen van het merk Wüsthof, dit is dan ook een gerenommeerd merk en met een vismes van Wüsthof haalt u de beste kwaliteit in huis. Verkrijgbaar zijn verschillende horeca vismessen speciaal om vis te fileren, variërend in grootte.

Ook de andere messen van HorecaRama voldoen aan de hoge kwalitatieve eisen die door een horecakeuken worden gesteld. Een vismes met een mooie uitstraling is vismes Paris, gemaakt van roestvrijstaal.

De vismessen: zalmmes en vis ontschubber

Voor het perfect fileren van een zalm kiest u voor een horeca vismes speciaal voor zalm, bij HorecaRama verkrijgbaar in zowel de Silverpoint als de Gourmet serie van Wüsthof. Dit zijn uiterst professionele vismessen van hoge kwaliteit. Met behulp van de vis ontschubber van HorecaRama kunt u op eenvoudige en doeltreffende wijze vis ontschubben. De vis ontschubber is gemaakt van roestvrijstaal. Ga voor vismessen en andere keukenmessen naar HorecaRama, u treft een groot aanbod aan allerlei professionele messen en snijders in het assortiment.

Vismessen en andere professionele messen

Bij HorecaRama stelt u zelf uw ideale messenset samen, kies voor vismessen, vleesmessen en andere messen om uw keuken zo optimaal mogelijk in te richten. U vindt bij HorecaRama ook opbergrekken en gastronormbakken, veel verschillende keuken accessoires zoals een vergiet of een uitlekbak. Alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken, van vismessen en koksmessen tot serveerschalen vindt u bij HorecaRama.