HACCP stickers

Voedsel en gerechten dienen goed te worden geëtiketteerd met HACCP stickers zodat altijd bekend is wat zich in flessen, bakken en zakken bevindt. Sommige producten moeten worden voorzien van een prijskaartje, bijvoorbeeld artikelen die u bij de kassa verkoopt zoals chocolade of hartige versnaperingen. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment HACCP stickers in allerlei uitvoeringen en ook de benodigde accessoires zoals dispensers of een machine voor het maken van prijs labels. Ga voor een ruime keus uit HACCP stickers naar HorecaRama.

HACCP stickers

De HACCP stickers van HorecaRama

Het assortiment HACCP stickers is bij HorecaRama bijzonder gevarieerd en uitgebreid. U kunt onder meer kiezen uit HACCP stickers in verschillende kleuren, met een opdruk zoals “ketchup” of “dressing” maar ook voor HACCPS stickers die de dag van de week aanduiden. U vindt in het assortiment HACCP stickers ook codestickers voor tal van toepassingen. Bij de afdeling catering vindt u naast de HACCP stickers ook veel andere artikelen die u nodig heeft bij het bereiden, bewaren, serveren en vervoeren van voedsel en gerechten.

Meer over HACCP stickers

U kunt kiezen uit veel verschillende HACCP stickers waaronder bijvoorbeeld ook koelbestendige kleurcode stickers. Met deze stickers geeft u snel en eenvoudig voedsel een etiket waardoor u altijd weet wat er in een verpakking zit en wat de houdbaarheid van het voedsel is. Voorbeelden van HACCP stickers kleurcode stickers: “contains nuts”, “use first” of “suitable for vegetarians”. Kijk ook eens naar de handige HACCP stickers in de vorm van beschrijfbare weekstickers die ook zijn voorzien van verschillende kleuren.

HACCP stickers en andere catering benodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw benodigdheden op het gebied van catering. Cateringboxen en HACCP stickers maar ook voor rietjes, koffiebekers, placemats, servetten en wegwerphandschoenen. U vindt in het assortiment allerlei mogelijkheden voor het verpakken van voedsel en ook een groot assortiment wegwerpartikelen zoals borden en bestek. Ga voor al uw horeca benodigdheden waaronder HACCP stickers naar HorecaRama.