Menu
EUR

Vaatwaskorven

Voor snel en goed georganiseerd wassen van bestek, borden, kopjes en glazen maakt u gebruik van verschillende vaatwaskorven. HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment vaatwaskorven waaronder speciale korven voor glazen en borden maar ook voor voetglazen zoals wijnglazen. Door het gebruik van vaatwaskorven zal uw serviesgoed niet stuk gaan in de vaatwasser, houdt u overzicht en werkt u sneller. U vindt bij HorecaRama ook tal van accessoires voor de vaatwaskorven zoals opzetranden en kleurenclips of een korvenwagen voor vervoer.[SPLIT]

De verschillende mogelijkheden vaatwaskorven

Bij de afdeling vaatwaskorven vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van de benodigde korven. Vaatwaskorven speciaal voor het wassen van bestek zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een hoge ronde of vierkante korf waarin u het bestek rechtop kunt plaatsen, vierkante bestekkorven waarin het bestek wordt neergelegd of bestekkorven met vakken waarin het bestek rechtop wordt gezet. Andere mogelijkheden van vaatwaskorven zijn de bordenkorf, dienbladenkorf, glazenkorf, voetglazenkorf en universeelkorven. Ga voor uw vaatwaskorf naar HorecaRama, u heeft een uitgebreide keus. Voor iedere horeca vaatwasmachine van HorecaRama vindt u de juiste korf! Ook als u een betsaande vaatwasser heeft van een ander merk kunnen wij u vaak verder helpen.

Vaatwaskorven: glazen- en voetglazenkorven

De vaatwaskorf speciaal voor het reinigen van glazen in de vaatwasser is voorzien van vakken. De grootte van de glazenkorven varieert van 9 vakken tot 49 vakken zodat u in één keer een groot aantal glazen kunt wassen. Ook de voetglazenkorven die u vindt bij de afdeling vaatwaskorven van HorecaRama zijn voorzien van vakken zodat de glazen niet stuk gaan tijdens de wasbeurt. Kijk naar het gevarieerde aanbod vaatwaskorven bij HorecaRama voor het wassen van glazen.

Overige vaatwaskorven

De vaatwaskorf speciaal voor het wassen van dienbladen is een vaatwaskorf met open zijkant waardoor ook grote dienbladen in de korf kunnen worden geplaatst. De vierkante vaatwaskorven speciaal voor borden zijn zowel geschikt voor grote als voor kleine borden. In de universeel vaatwaskorven plaatst u al het overige serviesgoed zoals pannen en schaaltjes.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!