Voetglazenkorf

Wijnglazen, champagneglazen en andere glazen op voet wast u veilig schoon met behulp van een voetglazenkorf geschikt voor vaatwassers. In een voetglazenkorf plaatst u glazen met steel en voet, zogenaamde voetglazen, ondersteboven in daarvoor bestemde vakken. De voetglazenkorf is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ook voor andere vaatwaskorven zoals een bestekkorf of dienbladenkorf vindt u bij de afdeling vaatwaskorven een ruime keus.

Voetglazenkorf

Verschillende maten voetglazenkorven

De voetglazenkorven van HorecaRama bieden plaats aan minimaal 9 glazen. Door gebruik te maken van opzetranden kunt u zelf bepalen hoe hoog de voetglazenkorf is en hoe hoog de glazen maximaal kunnen zijn die u plaatst. De 9-vaks voetglazenkorf bijvoorbeeld met twee extra verhogingen, biedt plaats aan 9 glazen met een maximale hoogte van 16cm. De voetglazenkorf is ook beschikbaar met 16 of 25 vakken, of voetglazenkorven die plaats bieden aan 36 of 49 glazen. De afmetingen van de voetglazenkorf is steeds 50x50cm, zodat de glazen smaller moeten zijn naarmate u er meer wilt plaatsen. De hoogte van de glazen kan maximaal 24cm bedragen. Deze hoogte bereikt u als u vier extra verhogingen plaatst op de voetglazenkorf.

Voetglazenkorven en andere vaatwaskorven

Het assortiment vaatwaskorven is bij HorecaRama uitgebreid: u kunt een bestekkorf, bordenkorf, dienbladkorf en universeelkorven aanschaffen en uiteraard ook glazenkorven en voetglazenkorven. Alle vaatwaskorven zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen met extra opzetranden en de opzetranden voor de voetglazenkorven en andere vaatwaskorven zijn ook verkrijgbaar bij de accessoires voor vaatwaskorven.

Voetglazenkorven en accessoires

Omdat er in horecagelegenheden veel verschillende vaatwaskorven worden gebruikt kunt u bij HorecaRama handige kleurenclips kopen zodat u vaatwaskorven zoals de voetglazenkorf kunt labelen en direct kunt zien voor welke glazen de voetglazenkorf geschikt is. Zijn uw glazen mooi schoon? Hang ze dan op aan een van onze mooie glazen ophangrekken. Ook transportwagens, regaalwagens of een trolly voor het vervoer van uw voetglazenkorven en andere korven vindt u in het assortiment accessoires bij HorecaRama, maar natuurlijk ook professionele horeca vaatwasmachines.