Bain-marie staand model

Een staande bain-marie heeft als voordeel dat u deze overal kunt plaatsen waar u dat wilt. Stel een staande bain-marie op bij een buffet of in uw keuken. Staande bain-marie apparatuur is bij HorecaRama verkrijgbaar in zowel uitvoeringen voor gas als voor elektra. U kunt bij HorecaRama terecht voor een ruime keuze uit bain-marie apparatuur en naast staande modellen vindt u een uitgebreid assortiment tafelmodellen, bain-marie inbouw en bain-marie buffetten.

2 jaar garantie
Bain marie 1/1GN 150mm - E7/KME1BA
2 jaar garantie
Bain marie 2/1GN 150mm - E7/KME2BA
Bain-marie staand model

Staande bain-marie van bij HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen van de staande bain-marie. Een professionele grote staande bain-marie op gas, zowel in uitvoeringen voor aardgas als propaangas en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De staande bain-marie is voorzien van een kogelkraan voor het eenvoudig aftappen van water. De verwarming van de staande bain-marie geschiedt door middel van 1 sterbrander en het product is uitgerust met een piëzo ontsteking en thermische beveiliging. Model A is voorzien van een enkele isolatie, Model B is voorzien van dubbele isolatie. Deze staande bain-marie is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt plaats aan 4, 6, 9 of 12 gastronormbakken 1/2GN. Er zijn eveneens verschillende staande bain-marie modellen beschikbaar voor elektra.

Andere bain-marie producten van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit tal van mogelijkheden als u zoekt naar professionele bain-marie apparatuur. Naast de staande bain-marie heeft u een ruime keuze uit inbouw bain-marie, tafelmodellen en volledige staande bain-marie buffetten. De buffetten zijn voorzien van wielen zodat deze overal kunnen worden gebruikt en eenvoudig zijn te verplaatsen. De benodigde GN bakken vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama. Verder kunt u kiezen voor een staande bain-marie vitrine en uit verschillende bain-marie vitrines voor op de toonbank. Ga voor een ruime keuze uit horecabenodigdheden voor de inrichting van hotel, restaurant en professionele keuken naar horecagroothandel HorecaRama.