Warmhoudtas

Doet u veel aan het bezorgen van warme maaltijden? Dan is de CookTek warmhoudtas echt iets voor u! De warmhoudtassen zijn namelijk speciaal ontworpen om tot wel 45 minuten een temperatuur van circa 70 graden te behouden. Op deze manier komt de bezorging gegarandeerd aan met een warm gerecht!

Hoe werkt CookTek warmhoud- en bezorgtas?

Het product bestaat uit 3 delen, namelijk de tas, een oplaadbare warmtedisc, en een oplaadstation. De tas is verkrijgbaar in een lagere pizza bezorgtas van 40cm en 45cm, en een hogere vierkante bezorgtas in een medium en large formaat. In de warmhoudtas gaat de oplaadbare warmtedisc, en vervolgens kan de tas in het oplaadstation. Middels inductie is de tas in slechts 1 minuut opgewarmd en gereed voor gebruik!

Veel grote pizza ketens gebruiken de warmhoudtas

De pizza warmhoudtas wordt inmiddels door veel van de grotere en bekende pizza ketens in Nederland gebruikt. Zij weten immers hoe belangrijk het is voor de klanttevredenheid dat de pizza goed warm aankomt bij de klant. Daarnaast is het product met de vierkante bezorgtas ook geschikt voor allerlei gerechten zoals pasta, Chinees, Indiaas, en meer.

Lees meer