Warmhoudtas

Doet u veel aan het bezorgen van warme maaltijden? Dan is de warmhoudtas echt iets voor u! Op deze manier komt de bezorging gegarandeerd aan met een warm gerecht! Voor zowel pizza's als andere soorten verpakt eten hebben we de juiste warmhoudtassen!

Warmhoudtas

Drukke horeca bedrijven gebruiken de warmhoudtas

De warmhoudtas wordt inmiddels door veel horeca bedrijven in Nederland gebruikt. Zij weten immers hoe belangrijk het is voor de klanttevredenheid dat de pizza goed warm aankomt bij de klant. Daarnaast is het product met de vierkante bezorgtas ook geschikt voor allerlei gerechten zoals pasta, Chinees, Indiaas, en meer. 

Verschillende soorten warmhoudtassen

Bij HorecaRama is er een breed assortiment aan warmhoudtassen. Zo zijn er de bezorgrugtassen om pizza en andere gerechten in te vervoeren, de pizza schouder bezorgtas, binnentassen en opvouwbare transporttassen. Deze professionele tassen zijn er in allerlei maten zodat u kunt kiezen welke tas perfect aansluit bij uw bedrijf.

De bezorgrugtas van dit moment

De bezorgrugtas is op dit moment erg populair. Dit is niet voor niets, want de rugtas is gemakkelijk op uw rug te dragen door het lichte gewicht. Daarnaast is de bezorgrugtas waterdicht en daardoor bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Warm eten bezorgen bij uw klanten wordt door deze warmhoudtas nog makkelijker. Neem snel een kijkje bij deze gewilde bezorgrugtas!