Horeca nieuws op de blog van HorecaRama

Energieverbruik en andere aandachtspunten van gas of elektra in de horeca

  • Geplaatst op
  • Door Ivo Hu
  • 0
Energieverbruik en andere aandachtspunten van gas of elektra in de horeca

Energieverbruik is een onderdeel die altijd al een behoorlijke rol speelde, maar de laatste tijd is dit helemaal het geval. De energieprijzen blijven alsmaar stijgen en daarom is het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. In onze nieuwste blog leest u meer over een schatting van het gemiddelde energieverbruik, vervolgens gaan we door met diverse elementen die een rol spelen bij gas en elektra. Als laatste duiken we in ons assortiment en lichten we een aantal producten toe. U leest het hieronder.

Snel en grote hoeveelheden koelen met een blast chiller

  • Geplaatst op
  • Door Ivo Hu
  • 0
Snel en grote hoeveelheden koelen met een blast chiller

In een professionele horeca keuken bent u iedere dag in de weer met allerlei producten. Het is daarbij fijn als er een snelle doorloop is en een blast chiller helpt daar graag een handje bij. Grotere hoeveelheden zijn binnen een mum van tijd terug te koelen of in te vriezen. In deze blog vertellen wij u meer over de werking en de professionele uitvoeringen in ons assortiment. Daarna bekijken we de prachtige pluspunten. Als laatste bespreken wij het verschil met een gewone vriezer en geven wij een aantal handige punten om mee aan de slag te gaan. Lees er alles over in onze blog!

Briljante burgers met onze professionele bakplaten

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Briljante burgers met onze professionele bakplaten

Een smakelijke burger op een luxe broodje is niet alleen lekker, het is ook een lust voor het oog. Dit kan een burger zijn in de vlees variant, maar een vegetarische uitvoering is ook een top idee! Hieronder nemen wij u mee langs verschillende punten die handig zijn om te weten voordat u een professionele bakplaat aanschaft. We beginnen met de diverse doeleinden waar een bakplaat een ideale toevoeging is en zetten er een aantal in het zonnetje. Daarna gaan we door met het materiaal, want waar is een professionele bakplaat van gemaakt? Last but not least pakken we de hamburgerpers erbij uit ons assortiment, omdat u uw hamburgers hiermee naar een hoger niveau tilt. Lees er alles over in onze blog!

De essentie van een horeca weegschaal: altijd consistent

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
De essentie van een horeca weegschaal: altijd consistent

Wegen, wegen en nog eens wegen. Het is een belangrijke taak in de professionele horeca keuken. De juiste hoeveelheden voor uw gerechten zorgen voor een eindresultaat om van te smullen. Wij begrijpen dat u hier een aantal vragen over heeft. In deze nieuwste blog nemen wij dan ook het gebruik van een horeca weegschaal onder de loep en bespreken wij ons ruime assortiment van de horeca weegschaal. Leest u gezellig met ons mee?

Verse vis presenteren & bewaren: hoe gaat dat in zijn werk?

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Verse vis presenteren & bewaren: hoe gaat dat in zijn werk?

Een portie kibbeling, een broodje makreel of een verse haring met uitjes, een smakelijk visje gaat er altijd wel in. Om uw vis op en top tentoon te stellen en koel te houden is een vis koeltoonbank daar dé perfecte oplossing voor. In deze blog helpen wij u graag een handje en stellen wij een aantal mooie vis koeltoonbanken aan u voor. Daarna gaan we door met het bewaren van vis in onze vis koelkasten. Als laatste zijn er ook nog de kleinere vis accessoires die een waardevolle toevoeging zijn in uw assortiment. Pak een bakje koffie en lees snel verder!