Horeca nieuws op de Blog van HorecaRama

De werking en het onderhouden van een ijsblokjesmachine

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
De werking en het onderhouden van een ijsblokjesmachine

Een professionele ijsblokjesmachine is een echte musthave voor veel verschillende horecazaken, zoals in restaurants, bars en hotels. Bij een verfrissende ijskoffie, een glas wijn en natuurlijk bij een lekkere cocktail, zijn ijsblokjes essentieel. In onze nieuwste blog gaan wij daarom dieper in op de werking van een ijsblokjesmachine en laten wij u zien welke uitvoeringen wij bij HorecaRama in ons assortiment hebben. Vervolgens gaan wij verder met hoeveel kilo aan ijs u per dag nodig heeft voor in een ijsblokjesmachine en als laatste vertellen wij hoe u uw mooie machine goed kunt reinigen en onderhouden zodat u er een lange tijd plezier van heeft. Ga er goed voor zitten en lees de ins en outs over deze efficiënte machine hieronder!

Unox Speed Pro oven; hetelucht en magnetron in één!

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Unox Speed Pro oven; hetelucht en magnetron in één!

Een heteluchtoven en magnetron zijn bijna niet meer weg te denken uit de professionele horeca keuken. Met de Unox Speed Pro oven heeft u deze twee ovens in één! In een drukke omgeving is dat erg handig en wij begrijpen dat u over dit prachtige product een aantal vragen heeft. In de onderstaande blog gaan wij daarom dieper in op de verschillende soorten horeca ovens. Vervolgens vertellen wij over de onderscheidende kenmerken van dit prachtige product en als laatste bespreken wij de talloze mogelijkheden die u heeft met de Unox Speed Pro oven. Ga er goed voor zitten en lees snel verder!

De dynamische en online horecawereld van vandaag!

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
De dynamische en online horecawereld van vandaag!

Een online reservering maken bij uw favoriete restaurant is een appeltje eitje en tegenwoordig niet meer weg te denken. Even snel een review checken voordat we een leuk restaurant uitkiezen en op social media foto’s bekijken van lekkere hapjes en drankjes. In de onderstaande blog vertellen wij u meer over de online horecawereld en gaat het over reserveren via The Fork en over het schrijven en bekijken van online reviews. Als laatste gaan wij dieper in op bezorg bedrijven zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. Pak er wat lekkers bij en lezen maar!

De beste sushi benodigdheden voor in uw horecagelegenheid!

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
De beste sushi benodigdheden voor in uw horecagelegenheid!

Met sushi op uw menukaart kunt u alle kanten op en is er genoeg keuze voor al uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan sushi met pittige zalm, stukjes verfrissende avocado of gefrituurde garnaal. Voor het maken van deze smakelijke sushi zijn een aantal sushi benodigdheden onmisbaar in uw professionele horeca keuken of voor in de keuken thuis. In onze nieuwste blog gaan wij dieper in op de belangrijkste sushi benodigdheden die een prachtige aanvulling zijn in uw professionele horeca keuken, kijken wij naar de mooie Tamago pannen voor het maken van een lekkere sushi omelet en benoemen wij wat de basis ingrediënten zijn voor een sushi recept. Ontdek hieronder onze nieuwste blog over sushi benodigdheden!

Pensioen opbouwen in de horeca

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Pensioen opbouwen in de horeca

In de horeca is de werkgever verplicht om hun werknemers deel te laten nemen aan de pensioenregeling van het Pensioenfonds Horeca en Catering, het PH&C. Deze premie wordt betaald door de werknemer zelf en door de werkgever, beiden voor de helft. In de onderstaande blog gaan wij dieper in op het sparen voor later met een horeca pensioen: waar heeft een werknemer recht op. Vervolgens bekijken wij vanaf welke leeftijd er ouderdomspensioen wordt opgebouwd en tot welke leeftijd. Lees hieronder snel verder!