Horeca nieuws op de Blog van HorecaRama

Vacumeermachine: het langer vers houden van levensmiddelen!

 • Geplaatst op
 • Door Teddy Zimmerman
 • 0
Vacumeermachine: het langer vers houden van levensmiddelen!

Levensmiddelen voor een langere tijd vers houden, wie wil dat nou niet?! Het aanschaffen en gebruiken van een vacumeermachine kan zeker een waardevolle toevoeging zijn in uw horeca keuken. Het vacuüm verpakken van allerlei soorten voedsel en vloeistoffen is ideaal om de houdbaarheid ervan te verlengen. Zo kunt u nog langer genieten van uw heerlijke producten en zorgen voor een optimale voorraad. In de onderstaande blog vertellen wij meer over de werking van een vacumeermachine, hoe lang de producten vers blijven, wat de handige voordelen zijn en wat voor prachtig aanbod vacumeermachines wij hebben in ons assortiment. Lees hieronder snel verder voor een nieuwe dosis inspiratie!

Horeca pannen voor in de professionele keuken of voor thuis!

 • Geplaatst op
 • Door Teddy Zimmerman
 • 0
Horeca pannen voor in de professionele keuken of voor thuis!

Professionele horeca pannen zijn niet meer weg te denken uit uw prachtige horeca keuken of uw keuken thuis. Ze zijn essentieel en zorgen ervoor dat u de lekkerste gerechten op tafel zet voor uw gasten en voor uzelf. Of het nou gaat om het grillen van eten, het stomen, wokken of iets anders, een pan die hiervoor geschikt is, maakt het verschil! In deze blog vertellen wij meer over de soorten horeca pannen die er zijn, waar ze van gemaakt zijn en voor welke kook doeleinden ze gebruikt kunnen worden. Daarnaast gaan wij verder in op welke hittebronnen geschikt zijn voor de pannen en bekijken wij hoe het zit met de antiaanbaklaag in pannen. Lees hieronder snel verder!

Coronatoegangsbewijs in de horeca

 • Geplaatst op
 • Door Teddy Zimmerman
 • 0
Coronatoegangsbewijs in de horeca

Het laten zien en het controleren van een coronatoegangsbewijs is sinds 25 september 2021 verplicht in de binnen horeca. Dit roept bij u als horeca ondernemer natuurlijk verschillende vragen op en dat begrijpen wij volkomen. In deze blog helpen wij u graag een handje en gaan wij verder in op waar er gecontroleerd moet worden op het coronatoegangsbewijs en op welke manier, welke aandachtspunten verder nog belangrijk zijn in de horeca en de vraag of er een boete opgelegd kan worden als de maatregel van het coronatoegangsbewijs niet op de juiste manier wordt nageleefd. Pak er een lekker kopje thee bij en lezen maar!

Welke horeca keukenapparatuur is er allemaal?

 • Geplaatst op
 • Door Teddy Zimmerman
 • 0
Welke horeca keukenapparatuur is er allemaal?

Bij een mooie horecagelegenheid hoort een prachtige en professionele horeca keuken waar u binnen een handomdraai de lekkerste gerechten klaarmaakt. Voor in uw keuken heeft u de keuze uit diverse horeca keukenapparatuur en bij HorecaRama hebben wij ook verschillende kooklijnen beschikbaar. Deze kooklijnen bevatten handige en mooie producten die ervoor zorgen dat koken echt een feestje wordt! In deze blog nemen wij de MBM kooklijn onder de loep en bespreken wij de robuuste horeca keukenapparatuur die hierin terug te vinden is, verschillende friteuses en op welke manier u uw keukenapparatuur goed kunt schoonmaken. Lees hieronder snel verder voor een nieuwe dosis inspiratie!

Horecavergunning Rotterdam

 • Geplaatst op
 • Door Teddy Zimmerman
 • 0
Horecavergunning Rotterdam

Droomt u van een eigen koffietent, een ontbijtzaakje, een restaurant of een ander horecabedrijf? Dit is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht en u kunt vast niet wachten om te starten. Voordat u dit doet zijn er een aantal zaken die u op een rijtje moet hebben. In deze blog vertellen wij u meer over de manier waarop u een horecavergunning kunt aanvragen bij de gemeente Rotterdam, geven wij inzicht in de verschillende soorten horecavergunningen Rotterdam en geven wij antwoord op de vraag hoe lang de behandeltermijn is van een aanvraag van een horecavergunning Rotterdam. Ontdek hieronder snel meer en begin vandaag nog met het realiseren van uw droom!