Horeca nieuws op de blog van HorecaRama

Cocktail trends zomer 2023

  • Geplaatst op
  • Door Claire
  • 0
Cocktail trends zomer 2023

April staat voor de deur en daarmee ook het heerlijke terrasseizoen waar we allemaal naar smachten. Wat gaan we terugzien op de menukaarten en hoe zorg je ervoor dat je meedoet met de juiste trends? Wij helpen je graag op weg met een aantal verwachte cocktail trends voor de zomer van 2023!

Sushi of tapas aantrekkelijk presenteren in één van onze vitrines

  • Geplaatst op
  • Door Laurence
  • 0
Sushi of tapas aantrekkelijk presenteren in één van onze vitrines

Sushi of tapas gerechten zijn geliefd bij een groot aantal mensen. Het is belangrijk om deze producten op de juiste manier te presenteren en koel te houden. In onze nieuwste blog vertellen wij u graag meer over de beste temperatuur om sushi en tapas te bewaren. Daarna zetten we een aantal modellen in het zonnetje en als laatste geven wij nog een aantal ideetjes om mee aan de slag te gaan. Ontdek het hieronder!

Wat is de werking van een salamander?

  • Geplaatst op
  • Door Raïf
  • 0
Wat is de werking van een salamander?

Een salamander is bijna niet meer weg te denken als we het hebben over een professionele horeca keuken. Denk maar aan een laagje gegratineerde kaas om uw gerecht nog lekkerder te maken. In de onderstaande blog nemen wij de werking van een salamander onder de loep en bespreken we een aantal uitvoeringen van dit fijne apparaat. Last but not least vertellen wij meer over de mogelijkheden. U leest het hier.

Hoe kies ik de juiste vrieswerkbank voor in mijn horeca keuken?

  • Geplaatst op
  • Door Sebastiaan
  • 0
Hoe kies ik de juiste vrieswerkbank voor in mijn horeca keuken?

Een vrieswerkbank is bijna niet meer weg te denken uit een professionele horeca keuken en dat is niet voor niets. Het scheelt ruimte en aan de bovenkant is er plek om te werken. Wij begrijpen dat u hier een aantal vragen over heeft en daarom hebben wij het in deze blog eerst over het gebruik van een vrieswerkbank. Daarna bekijken we de temperatuur en zetten we een aantal varianten in de schijnwerpers. Lees hieronder snel verder!

Flaneren in een foodtruck: aandachtspunten en voordelen

  • Geplaatst op
  • Door Hans
  • 0
Flaneren in een foodtruck: aandachtspunten en voordelen

Een foodtruck is een briljante keuken op wielen. Met een foodtruck gaat en staat u waar u wilt op diverse plekken en sinds het jaar 2014 schieten ze dan ook als paddenstoelen uit de grond. Hier leest u meer over verschillende plekken voor uw foodtruck. Dan gaan we verder met een aantal praktische aandachtspunten. Last but not least zetten wij de voordelen voor u op een rijtje. Tijd voor een nieuwe dosis horeca inspiratie en informatie!