Horeca nieuws op de Blog van HorecaRama

Hoe werkt een Combisteamer?

  • Geplaatst op
  • Door Laurence van den Berg
  • 0
Hoe werkt een Combisteamer?

De Combisteamer is een van de meest gebruikte en meest veelzijdige apparaten in de professionele horecakeuken en daarom nagenoeg onmisbaar. Een Combisteamer kan alles wat een (hetelucht)oven ook kan, maar dan nog veel meer! In dit artikel leest u over alle mogelijkheden van de Combisteamer.

Vaatwasser of horeca vaatwasser

  • Geplaatst op
  • Door Ivo Hu
  • 0
Vaatwasser of horeca vaatwasser

Er zijn veel verschillende modellen vaatwassers. Welk model het beste geschikt is voor u en wat de verschillen zijn tussen gewone vaatwassers en horeca vaatwassers leest u hier.

RVS werktafels voor in de horeca

  • Geplaatst op
  • Door Sebastiaan van Lare
  • 0
RVS werktafels voor in de horeca

Onmisbaar in iedere horecakeuken is de RVS werktafel. De werktafel wordt gebruikt voor het voorbereiden van gerechten, tot aan het uitserveren en heeft dus een belangrijke rol in de keukenopstelling.

Welke maten chafing dish zijn er?

  • Geplaatst op
  • Door Laurence van den Berg
  • 0
Welke maten chafing dish zijn er?

De chafing dish is dankzij het compacte formaat ideaal voor verschillende gelegenheden. In dit artikel leest u meer over de verschillende afmetingen en indelingen die u kunt maken met uw chafing dish.

Hoe werkt een milkshake machine?

  • Geplaatst op
  • Door Sebastiaan van Lare
  • 0
Hoe werkt een milkshake machine?

Milkshakes zijn al decennia lang enorm populair en sinds kort worden ook de freakshakes steeds populairder! Dit zijn net milkshakes, maar dan nog eens met allemaal lekkernijen zoals slagroom, saus, donuts, koekjes of chocoladesnippers toegevoegd. Hartstikke leuk om te maken en te serveren, maar hoe maak je nou eigenlijk een milkshake?