Vleeshaken

Een vleeshaak biedt u de mogelijkheid vlees op te slaan en vlees te bewerken. Vlees dat aan de vleeshaak hangt zoals poten, gevogelte of ander wild laat zich gemakkelijk van alle zijden bewerken met een mes of schraper. Terwijl vlees aan de vleeshaak hangt kunt u huid en andere delen eenvoudig verwijderen en delen van het vlees afsnijden. Vleeshaken zijn ook een grote uitkomst bij de opslag in uw koelcel.

Vleeshaken

Vleeshaken kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling voedselbereiding tal van mogelijkheden voor de aanschaf van vleesbewerkers waaronder een ruime keus uit vleeshaken. De vleeshaken verschillen in grootte en in diameter zodat u de vleeshaak kunt kiezen die past bij uw behoefte. De vleeshaken zijn gemaakt van roestvrijstaal en de kleinste vleeshaak heeft een lengte van 80mm en een diameter van 4mm. De grootste vleeshaak is 200mm lang en heeft een diameter van 10mm. U vindt verschillende andere tussenmaten van de vleeshaak in het assortiment van HorecaRama.

Vleeshaken en andere vleesbewerkers

Voor het bereiden en serveren van vlees vindt u bij HorecaRama alles wat nodig is in de professionele horeca keuken. Vleeshaken in tal van uitvoeringen maar ook een ruime keus uit vleesmessen, een vleeshamer of beenderzaag. De vleeshaak in de uitvoering van vlees-draaihaak is eveneens verkrijgbaar en wel met een grootte van 280mm en met een diameter van 12mm. Kijk voor al uw benodigdheden voor het bereiden van vlees naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Vleeshaken en andere keukenbenodigdheden

Ook voor andere benodigdheden voor de horecakeuken vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keuze in het assortiment. Groente snijmachines, gehaktmolens, hamklemmen en vleesvormen en een ruime keuze uit vleeshaken en vleesbewerkers zoals een vlees vermalser of een beenderzaag. Ook voor de opslag van vlees zoals een koelkast, diepvries of opbergkast vindt u een ruime keus bij HorecaRama. Vleeshaken nodig? Ga naar HorecaRama voor een ruime keus.