RVS Werktafel zonder bodemschap

Een RVS Werktafel zonder bodemschap kan gebruikt worden om grote dingen onder te plaatsen. In de praktijk zet men hier vaak bijvoorbeeld een koeling, vaatwasser of verrijdbare prullenbak onder. De werktafels zonder onderschap hebben een extra balk bevestigd aan de poten voor extra stevigheid en stabiliteit. De werktafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zowel met, als zonder achter opstaande rand. Onder deze werktafel kan eventueel een wielenset gemonteerd worden.

RVS Werktafel zonder bodemschap

RVS Werktafels zonder bodemschap bij HorecaRama

Onze RVS werktafels zonder bodemschappen zijn al verkrijgbaar vanaf 70 centimeter breed, tot 200 centimeter breed. Ook is het mogelijk de werktafels zonder bodemschap volledig naar wens te laten produceren. Welke afmetingen u ook nodig heeft, wij kunnen deze voor u produceren. De werktafels zonder onderschap zijn verkrijgbaar met een achteropstand en zonder achteropstand. De modellen zonder achteropstand worden vaak op een centrale plaats in de keuken geplaatst. Werktafels met achteropstand worden vaak tegen de muur aan geplaatst.

RVS producten voor in de horeca

RVS producten zijn onmisbaar in de professionele horecakeuken. Door het RVS materiaal gaan de meubels zeer langs mee, zijn deze eenvoudig schoon te maken en zorgen deze voor een strakke uitstraling. Wat voor RVS meubels u ook zoekt, wij hebben deze in het assortiment. Mocht u het gewenste meubel niet direct kunnen vinden of heeft u een bepaalde constructie in gedachten? Laat het ons gerust weten! Dankzij onze RVS fabriek kunnen wij RVS maatwerk aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. 

Werktafel van 70 bij 70 centimeter

De kleinste standaard werktafels zonder onderschap uit ons assortiment hebben een afmetingen van 70 centimeter breed en 70 centimeter diep. De hoogte van de werktafels is standaard 85 centimeter, maar dankzij de verstelbare pootjes kan de hoogte iets worden aangepast. Door wielen onder de werktafel te plaatsen stijgt de hoogte van de tafel met een paar centimeter. Zoekt u een andere werktafel dan de modellen zonder onderschap? Bekijk dan hier al onze RVS Werktafels