Menu
EUR

Professionele horeca vaatwasser

Een professionele vaatwasser voor de horeca wast uw vaat binnen 2 minuten schoon. Dit is het grootste verschil met een huishoudelijk vaatwasser. Daarnaast is de spoelkracht en temperatuur hoger wat ook het wasresultaat ten goede komt. Hoe maakt een horeca vaatwasser uw vaat schoon?

1. Temperatuur; Een goede horeca vaatwasser is temperatuurmatig in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld op 82 graden naspoelen wat alle bacteriën verwijdert.

2. Waskracht; De waskracht is afhankelijk van de kracht van de pomp en de soort wasarmen. Een sterke waskracht is vervolgens het resultaat. De vaat kan hiermee grondig worden gespoeld.

3. Chemie; Dankzij de juiste combinatie van water, waterhardheid, vaatwasmiddel en naglansmiddel bereikt u een perfect wasresultaat.

4. Tijd; Hoe langer u wast, des te schoner het resultaat. Zoals eerder benoemd kunt u al een volle vaatwasser schoon wassen binnen 2 minuten. Maar heeft u bijvoorbeeld aangekoekte pannen of ander hardnekkig vuil? Dan kunt u bijvoorbeeld ook 3 of 5 minuten instellen.

Aanbod horeca vaatwassers

Bij HorecaRama vindt u ook aan professionele vaatwassers voor de horeca een ruim assortiment. Kleine en grote vaatwassers, of een complete oplossing in de vorm van een horeca doorschuifvaatwasser met vaatwasprogramma’s die slechts enkele minuten nodig hebben. Zo weet u zeker dat de vaat in uw horeca keuken gewoon lekker doorloopt en niet voor onnodige vertragingen zorgt. Tijdens de spits is het immers doorwerken in de horeca!

Wij hebben een ruim assortiment waar zeker een horeca vaatwasser tussen zit die aan uw wensen voldoet. Naast verschillende professionele voorlader vaatwassers hebben wij een ruime keuze aan horeca vaatwassers met volledig geautomatiseerde wasprogramma’s. Deze RVS vaatwassers worden geleverd met twee korven. Deze vaatwasmachines verwerken wel 20 tot 30 korven per uur.

Veel van onze professionele horeca vaatwassers zijn verkrijgbaar op 230 volt, maar ook op 400 volt aansluiting. Bekijk van te voren goed wat voor aansluitingen u beschikbaar heeft.

Horeca vaatwasser doorschuif model

Indien u in de horeca een grote doorloop heeft aan gebruikt bestek, glazen, serviesgoed of andere producten is een horeca doorschuif vaatwasser voor u onmisbaar en enorm tijdbesparend.

De doorschuifvaatwasmachine maakt deel uit van een volledige keukeninrichting waarbij de vuile vaat binnenkomt bij het aanvoer gedeelte. De vuile vaat kan hier in de vaatwaskorf worden geplaatst en snel worden voorgespoeld door middel van een voorspoeldouche of een horeca kraan. Omdat de aanvoertafel is voorzien van randen waar de korven precies tussen passen en deze tafel in de doorschuif vaatwasser gehangen kan worden, kan de vaat zeer gemakkelijk de machine ingeschoven worden.

De voordelen van een doorschuif vaatwasser op een rijtje:

Naast de horeca doorschuif vaatwassers zijn er ook speciale gereedschappen vaatwasmachines beschikbaar. Deze machines zijn nog groter en ideaal voor bijvoorbeeld het reinigen van grote potten, pannen en andere grote producten.

Horeca voorlader vaatwasser en glazenspoelmachine

Naast de doorschuif vaatwasmachines, bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld voorlader vaatwassers en professionele glazenspoelmachines. Deze horeca vaatwasmachines zijn een stuk compacter, maar leveren zeer krachtige prestaties.

Een voorlaad model horeca vaatwasser of glazenspoelmachine kan eenvoudig onder bijvoorbeeld een werktafel, bar of counter worden geplaatst zodat de vaat niet ver verplaatst hoeft te worden. De vuile vaat kan worden verzameld in de vaatwaskorven of glazenkorven. Op het moment dat de korf vol is, kan de klapdeur worden geopend en kan de vaatwaskorf gemakkelijk in de vaatwasmachine geplaatst worden.

Na het draaien van een reinigingsprogramma (dit duurt hooguit enkele minuten) kan de deur geopend worden en de vaatwaskorf worden uitgenomen.

Vaatwaskorven voor de professionele vaatwasser

De meest uiteenlopende vaatwaskorven bestelt u ook gewoon hier, bij HorecaRama. Alle vaatwaskorven die wij aanbieden, zijn geschikt voor gebruik in de professionele horeca vaatwasser. U vindt bij ons onder meer een ruime keus uit bestekkorven, glazenkorven, universeel korven en dienbladkorven.

Door de korven per onderdeel in een van onze snelle horeca afwasmachines te zetten, kunt u continue een grote stroom aan serviesgoed verwerken. Er zijn ook speciale bestekbekers en bestekdragers verkrijgbaar die in een universele vaatwaskorf geplaatst kunnen worden zodat u het bestek gelijk gesorteerd kunt reinigen! Bekijk hier ons volledige aanbod aan alle professionele vaatwaskorven.

Vaatwassers horeca en meer

Voor het zo efficiënt mogelijk spoelen en wassen van al uw serviesgoed, serveerschalen en pannen zit u bij ons goed. HorecaRama biedt naast industriële vaatwassers ook hoogwaardige wasmachines voor uw keuken gereedschap aan. En bent u op zoek naar iets meer glans voor in uw horeca gelegenheid? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan glazenpoleermachines.

Wilt u een professionele horeca vaatwasser leasen? Dat is mogelijk met de Hobart All inclusive actie deal: GRATIS gespreid betalen over 24 maanden, inclusief plaatsing en onderhoud. Dit is mogelijk op al onze vaatwasmachines van Hobart. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie over het leasen van een horeca vaatwasser? Neem dan contact op met de klantenservice!

U kunt natuurlijk zelf uw professionele vaatwasser aansluiten en installeren wanneer deze bezorgd wordt maar wanneer u hier geen tijd voor heeft bieden wij ook de dienst aan om een ervaren monteur te sturen die deze voor u installeert. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor de benodigde aansluitpunten. Voor meer informatie over horeca vaatwassers of één van onze andere producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected].

 

Vraag en antwoord over professionele vaatwassers:

Welke soorten horeca vaatwassers zijn er?

Over het algemeen zijn er 5 verschillende soorten horeca vaatwassers, namelijk: glazenspoelmachines, voorlader vaatwassers, doorschuifvaatwassers, gereedschappen wasmachines en korven transportmachines. De meest verkochte modellen zijn de voorlader vaatwassers en doorschuifvaatwassers.

Wat voor aansluiting heeft een horeca vaatwasser?

Horeca vaatwassers zijn er zowel met een 230 Volt aansluiting, als met een 400 Volt aansluiting.
Bij sommige modellen kunt u zelf kiezen welke uitvoering u wenst te ontvangen. Als het mogelijk is om voor een 400 Volt machine te gaan, dan zullen wij dat zeker adviseren! Deze professionele vaatwassers zijn eerder op temperatuur en hebben meer vermogen wat resulteert in een beter resultaat.

Wanneer is een afvoerpomp noodzakelijk?

Er zijn horeca vaatwassers met een ingebouwde afvoerpomp. Echter zijn er ook vaatwasmachines die geen standaard ingebouwde afvoerpomp hebben, maar waar deze wel optioneel bijbesteld kan worden. Een afvoerpomp is noodzakelijk wanneer de waterafvoer in uw pand, hoger zit dan de wateruitvoer van uw machine. Het water kan natuurlijk niet uit zichzelf omhoog stromen, door middel van de afvoerpomp kan het water toch nog weggepompt worden. Als de afvoer lager zit dan de vaatwasser kan het water er eenvoudig uitstromen door middel van zwaartekracht.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!