Professionele horeca vaatwasser

Om uw dagelijkse vaat het hoofd te bieden, heeft u in de horeca een professionele vaatwasser nodig. Dat snappen wij, als geen ander. De dagelijkse stroom aan gebruikt bestek, borden, pannen en glazen blijft u met gemak de baas met inzet van een goede horeca afwasmachine. Laat een professionele vaatwasser maar lekker al het werk doen. Dit werk kunt u wel verlichten, indien u een spoelbak of spoeltafel aanschaft om serviesgoed voor te spoelen. Dit komt de levensduur van uw horeca vaatwasser en de afvoer van het water ten goede.

Aanbod horeca vaatwassers

Bij HorecaRama vindt u ook aan afwasmachines voor de horeca een ruim assortiment. Kleine en grote vaatwassers, of een complete oplossing in de vorm van een horeca doorschuifvaatwasser met vaatwasprogramma’s die slechts enkele minuten nodig hebben. Zo weet u zekerdat de vaat in uw horeca keuken gewoon lekker doorloopt en niet voor onnodige vertragingen zorgt. Wij hebben een ruim assortiment waar zeker een vaatwasser tussen zit die aan uw wensen voldoet. Naast verschillende professionele voorlader vaatwassers hebben wij een ruime keuze aan RVS vaatwassers met volledig geautomatiseerde wasprogramma’s. Deze RVS vaatwassers worden geleverd met twee korven. Deze vaatwasmachines verwerken wel 20 tot 30 korven per uur.

Vaatwaskorven voor de professionele vaatwasser

De meest uiteenlopende vaatwaskorven bestelt u ook gewoon hier, bij horecaRama. Alle vaatwaskorven die wij aanbieden, zijn geschikt voor gebruik in de horeca vaatwasser. U vindt bij ons onder meer een ruime keus uit bestekkorven, glazenkorven, universeel korven en dienbladkorven. Door de korven per onderdeel in een van onze snelle horeca afwasmachines te zetten, kunt u continue een grote stroom aan serviesgoed verwerken. Bekijk hier ons volledige aanbod aan alle professionele vaatwaskorven.

Vaatwassers horeca en meer

Voor het zo efficiënt mogelijk spoelen en wassen van al uw serviesgoed, serveerschalen en pannen zit u bij ons goed. HorecaRama biedt naast industriële vaatwassers ook hoogwaardige wasmachines voor uw keuken gereedschap aan. En bent u op zoek naar iets meer glans voor in uw horeca gelegenheid? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan glazenpoleermachines.