Professionele horeca vaatwasser

Om uw dagelijkse vaat het hoofd te bieden, heeft u in de horeca een professionele vaatwasser nodig. Dat snappen wij, als geen ander. De dagelijkse stroom aan gebruikt bestek, borden, pannen en glazen blijft u met gemak de baas met inzet van een goede horeca vaatwasmachine. Laat een professionele vaatwasser maar lekker al het werk doen. Dit werk kunt u wel verlichten, indien u een spoelbak of spoeltafel aanschaft om serviesgoed voor te spoelen. Dit komt de levensduur van uw horeca vaatwasser en de afvoer van het water ten goede.

Aanbod horeca vaatwassers

Bij HorecaRama vindt u ook aan afwasmachines voor de horeca een ruim assortiment. Kleine en grote vaatwassers, of een complete oplossing in de vorm van een horeca doorschuifvaatwasser met vaatwasprogramma’s die slechts enkele minuten nodig hebben. Zo weet u zeker dat de vaat in uw horeca keuken gewoon lekker doorloopt en niet voor onnodige vertragingen zorgt. Tijdens de spits is het immers doorwerken in de horeca!

Wij hebben een ruim assortiment waar zeker een horeca vaatwasser tussen zit die aan uw wensen voldoet. Naast verschillende professionele voorlader vaatwassers hebben wij een ruime keuze aan horeca vaatwassers met volledig geautomatiseerde wasprogramma’s. Deze RVS vaatwassers worden geleverd met twee korven. Deze vaatwasmachines verwerken wel 20 tot 30 korven per uur.

Veel van onze professionele horeca vaatwassers zijn verkrijgbaar op 230 volt, maar ook op 400 volt aansluiting. Bekijk van te voren goed wat voor aansluitingen u beschikbaar heeft.

Horeca vaatwasser doorschuif model

Indien u in de horeca een grote doorloop heeft aan gebruikt bestek, glazen, serviesgoed of andere producten is een horeca doorschuif vaatwasser voor u onmisbaar en enorm tijdbesparend.

De doorschuifvaatwasmachine maakt deel uit van een volledige keukeninrichting waarbij de vuile vaat binnenkomt bij het aanvoer gedeelte. De vuile vaat kan hier in de vaatwaskorf worden geplaatst en snel worden voorgespoeld door middel van een voorspoeldouche. Omdat de aanvoertafel is voorzien van randen waar de korven precies tussen passen en deze tafel in de doorschuif vaatwasser gehangen kan worden, kan de vaat zeer gemakkelijk de machine ingeschoven worden.

De voordelen van een doorschuif vaatwasser op een rijtje:

  • Doorschuifvaatwassers hebben erg korte, maar zeer grondige wasprogramma’s van slechts 1 tot 2 minuten
  • Na het wassen in de doorschuif vaatwasser kan de vaatwaskorf weer niet zo gemakkelijk uit de machine geschoven worden, als dat deze er in geplaatst is
  • De vaatwaskorf met schone vaat kan eenvoudig verzameld, gesorteerd en opgeruimd worden vanuit de afvoertafel

Naast de horeca doorschuif vaatwassers zijn er ook speciale gereedschappen vaatwasmachines beschikbaar. Deze machines zijn nog groter en ideaal voor bijvoorbeeld het reinigen van grote potten, pannen en andere grote producten.

Horeca voorlader vaatwasser en glazenspoelmachine

Naast de doorschuif vaatwasmachines, bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld voorlader vaatwassers en professionele glazenspoelmachines. Deze horeca vaatwasmachines zijn een stuk compacter, maar leveren zeer krachtige prestaties.

Een voorlaad model horeca vaatwasser of glazenspoelmachine kan eenvoudig onder bijvoorbeeld een werktafel, bar of counter worden geplaatst zodat de vaat niet ver verplaatst hoeft te worden. De vuile vaat kan worden verzameld in de vaatwaskorven of glazenkorven. Op het moment dat de korf vol is, kan de klapdeur worden geopend en kan de vaatwaskorf gemakkelijk in de vaatwasmachine geplaatst worden.

Na het draaien van een reinigingsprogramma (dit duurt hooguit enkele minuten) kan de deur geopend worden en de vaatwaskorf worden uitgenomen.

Vaatwaskorven voor de professionele vaatwasser

De meest uiteenlopende vaatwaskorven bestelt u ook gewoon hier, bij HorecaRama. Alle vaatwaskorven die wij aanbieden, zijn geschikt voor gebruik in de horeca vaatwasser. U vindt bij ons onder meer een ruime keus uit bestekkorven, glazenkorven, universeel korven en dienbladkorven.

Door de korven per onderdeel in een van onze snelle horeca afwasmachines te zetten, kunt u continue een grote stroom aan serviesgoed verwerken. Er zijn ook speciale bestekbekers en bestekdragers verkrijgbaar die in een universele vaatwaskorf geplaatst kunnen worden zodat u het bestek gelijk gesorteerd kunt reinigen! Bekijk hier ons volledige aanbod aan alle professionele vaatwaskorven.

Vaatwassers horeca en meer

Voor het zo efficiënt mogelijk spoelen en wassen van al uw serviesgoed, serveerschalen en pannen zit u bij ons goed. HorecaRama biedt naast industriële vaatwassers ook hoogwaardige wasmachines voor uw keuken gereedschap aan. En bent u op zoek naar iets meer glans voor in uw horeca gelegenheid? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan glazenpoleermachines.

Wilt u een horeca vaatwasser leasen? Dat is mogelijk met de Hobart All inclusive actie deal: GRATIS gespreid betalen over 24 maanden, inclusief plaatsing en onderhoud. Dit is mogelijk op al onze vaatwasmachines van Hobart. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie over het leasen van een horeca vaatwasser? Neem dan contact op met de klantenservice!