Spoeltafelblad

Zoekt u een spoeltafelblad, dan zit u bij HorecaRama goed. Bij onze afdeling “roestvrijstaal” vindt u tientallen spoeltafelbladen in allerlei uitvoeringen. Ook de benodigde accessoires vindt u bij deze afdeling. In de horeca moet veel worden gereinigd: van bestek en borden tot bijvoorbeeld groenten. Om snel en vakkundig te kunnen werken mag een spoeltafelblad niet ontbreken. Omdat elke keuken weer anders is en u de ruimte optimaal wilt kunnen benutten, vindt u bij HorecaRama een grote verscheidenheid aan spoeltafelbladen zodat u de door u gewenste opstelling kunt creëren. Bij de afdeling roestvrijstaal vindt u ook tal van andere handige en onmisbare producten voor de inrichting van uw horecaonderneming.

Spoeltafelblad

Aanbod spoeltafelbladen bij HorecaRama

De spoeltafelbladen bij de afdeling “roestvrijstaal” zijn gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Een spoeltafelblad “geborsteld” bijvoorbeeld, gemaakt van rvs 18/10 en dus van hoge kwaliteit. Voorzien van achteropstand en van een zwarte kunststof plaat hetgeen geluidsabsorberend werkt. Er zijn enkele en dubbele uitvoeringen, met de bak(ken) links of rechts. Ook verkrijgbaar met de bak of bakken in het midden. Afvoerroosters en standpijpen zijn in diverse uitvoeringen los verkrijgbaar zodat u alles helemaal kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften. Bezoek de webshop om alle producten te bekijken.

Groot aanbod producten roestvrijstaal

Omdat roestvrijstaal veel voordelen heeft, biedt HorecaRama een volledige lijn producten voor de inrichting van bar, restaurant en keuken. Naast de vele spoeltafelbladen vindt u ook een grote keuze uit werkbanken en spoeltafels, crushed ice bakken, etagères, kasten en planken of een onderstel voor uw werktafels. Met behulp van deze vele mooie en hoogwaardige producten uit de afdeling roestvrijstaal kunt u uw professionele keuken volledig naar smaak en behoefte inrichten. Roestvrijstaal heeft een lange levensduur, is eenvoudig te reinigen en is door haar geweldige uitstraling ook geschikt om te gebruiken in een zogenaamde open keuken.

Mogelijk ook interessant om te kijken naar onze koelwerkbank of horeca oven. We hebben een zeer ruim assortiment aan horeca apparatuur dus we hebben altijd wat u zoekt!