Foster FlexDrawer werkbanken

De Foster FlexDrawer werkbanken zijn de nieuwste uitbreiding op het assortiment werkbanken en bieden vernieuwende oplossingen voor opslag en koelen, zelfs in de meest veeleisende keukens! Met dit product schakelt u razendsnel om van koelen naar vriezen met 1 druk op de knop, dit is bovendien afzonderlijk per lade instelbaar. De FlexDrawer werkbanken zijn voorzien van vier geremde wielen waardoor deze stevig op zijn plaats blijft staan. De wielen zijn dusdanig sterk dat zwaar apparatuur (bijvoorbeeld ovens of kooktoestellen) op de werkbank geplaatst kan worden! Bekijk de verschillende Foster FlexDrawer werkbanken hier:

Foster FlexDrawer werkbanken

De Foster FlexDrawer werkbanken

De Foster FlexDrawer werkbanken zijn enorm veelzijdig en kunnen worden gebruikt als werkstation of om eten op te bereiden waarbij u alle ingrediënten binnen handbereik heeft. De FlexDrawer kenmerkt zich door de volgende innovatieve onderdelen:

- Met 1 druk op de knop schakelen tussen koelen & vriezen. Dit kan bovendien per lade worden ingesteld voor extra flexibiliteit.

- Ontworpen om warm kookapparatuur te (ver)dragen. Ovens, kookplaten en kooktoestellen kunnen met een gerust hart worden geplaatst op de werkbank zonder in te leveren op de koelprestaties. Daarnaast is de werkbank enorm sterk waardoor de ladegeleiders tot wel 200 kilo kunnen dragen zodat de lade maximaal benut kan worden.

- Eenvoudig te reinigen; de kunststof binnenzijde van de lades is volledig uitneembaar. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van hoogwaardig RVS type 304.

- Ruimte besparend versus maximale opslagruimte. De kleinste modellen hebben een breedte van slechts 775mm. Daarnaast kunnen per lade 3 1/1 Gastronormbakken worden geplaatst. De lades zijn flexibel en naar wens in te delen en bovendien afsluitbaar door middel van het slot.