Eierkoker

In uw hotel, restaurant of andere horecaonderneming zijn voor veel gerechten gekookte eieren nodig, vaak in grote hoeveelheden. Denk aan een broodje gezond of filet americain. Of lekker bij het ontbijt. Smaken verschillen en vaak worden er dan ook verschillende eieren aangeboden. De ene persoon vindt een zacht gekookt eitje lekker, een ander heeft juist liever een medium of zachtgekookt ei bij het ontbijt. Met een eierkoker van HorecaRama zet u in een handomdraai gekookte eieren op tafel, van zachte eieren tot milde en hardgekookte eieren.

Eierkoker

De eierkoker van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aanschaf van uw horeca eierkoker die overigens voor de thuiskok ook heel geschikt zijn. U hebt de keuze uit verschillende eierkokers: tot maximaal 6 of tot maximaal 8 eieren. De eierkoker die geschikt is voor 1 tot 6 eieren heeft een transparante kap en is in te stellen op zachte, medium of hardgekookte eieren. U kookt dus maximaal 6 eieren per keer in de door u gewenste hardheid.

Eierkoker met mandjes en kleurencodering

De eierkoker tot maximaal 8 eieren is uitgevoerd met 8 aparte eiermandjes die zijn voorzien van een kleurencodering. Deze eierkoker is ideaal voor hotels met een ontbijtbuffet. Hierdoor kunnen gasten hun eigen kleur kiezen en zelf een eitje koken.

Keukenapparatuur: eierkoker en kookwekkers

Voor het koken van eieren is een eierkoker een hele uitkomst maar ook een kookwekker kan grote diensten bewijzen in uw professionele keuken. HorecaRama heeft een groot assortiment aan apparatuur voor koken, braden en grillen en ook veel accessoires die u goed van pas komen voor een optimale bedrijfsvoering. Bereiding van gerechten staat of valt met het gebruik van de juiste apparatuur zoals bakplaten op gas, elektrische bakplaten, eierkokers en kookwekkers.