Eierkoker

In uw hotel, restaurant of andere horecaonderneming zijn voor veel gerechten gekookte eieren nodig, vaak in grote hoeveelheden. Bij het ontbijt wilt u uw gasten verrassen met een heerlijk gekookt eitje maar omdat smaken verschillen heeft u ook verschillende gekookte eieren nodig. De ene persoon vindt een zacht gekookt eitje lekker, een ander heeft juist liever een medium of zachtgekookt ei bij het ontbijt. Met een eierkoker van HorecaRama zet u in een handomdraai gekookte eieren op tafel, van zachte eieren tot milde en hardgekookte eieren.

De eierkoker van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aanschaf van uw horeca eierkoker die overigens voor de thuiskok ook heel geschikt zijn. U hebt de keuze uit verschillende eierkokers: tot maximaal 6 of tot maximaal 8 eieren. De eierkoker die geschikt is voor 1 tot 6 eieren heeft een transparante kap en is in te stellen op zachte, medium of hardgekookte eieren. U kookt dus maximaal 6 eieren per keer in de door u gewenste hardheid.

Eierkoker met mandjes en kleurencodering

De eierkoker tot maximaal 8 eieren is uitgevoerd met 8 aparte eiermandjes die zijn voorzien van een kleurencodering. Met deze eierkoker kunt u in één keer eieren met verschillende hardheid koken, immers, u haalt het mandje met ei uit de eierkoker als de gewenste kooktijd is bereikt. De kleurencodering is daarbij een goed hulpmiddel.

Keukenapparatuur: eierkoker en kookwekkers

Voor het koken van eieren is een eierkoker een hele uitkomst maar ook een kookwekker kan grote diensten bewijzen in uw professionele keuken. HorecaRama heeft een groot assortiment aan apparatuur voor koken, braden en grillen en ook veel accessoires die u goed van pas komen voor een optimale bedrijfsvoering. Bereiding van gerechten staat of valt met het gebruik van de juiste apparatuur zoals bakplaten op gas, elektrische bakplaten, eierkokers en kookwekkers. 

Lees meer