MBM Smart 650

De Smart 650 kooklijn van MBM is perfect voor kleinere keukens. Door de compacte vorm en robuuste uitstraling is het echt een feestje om deze apparatuur in uw horeca keuken te hebben staan! De horeca apparatuur uit deze kooklijn bestaat uit hoogwaardige materialen met oog voor detail. Het is dé perfecte kookapparatuur voor professioneel gebruik en ook is de keuze zeer divers en uitgebreid. De Smart 650 producten hebben een ideale diepte van 65cm. Neem hieronder snel een kijkje tussen ons brede assortiment!

MBM Smart 650

MBM bakplaat tafelmodel Smart 650

De MBM Smart 650 bevat ook diverse bakplaten met een gladde of geribbelde plaat of een combinatie van beide vormen. Deze bakplaat heeft een gladde plaat en een werkblad gemaakt van RVS. Wat ook erg praktisch is aan deze bakplaat, is dat er een opvanglade voor het vet aanwezig is. De temperatuur van deze robuuste bakplaat wordt geregeld met een thermostaat die nauwkeurig werkt. Het is een bakplaat in een handig tafelmodel en een compacte vorm. Hierdoor is de plaat eenvoudig te verplaatsen en wordt het schoonmaken vereenvoudigd.

MBM Smart 650 en andere kooklijnen van HorecaRama

Bij HorecaRama hebben wij een gevarieerd en ruim assortiment aan appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant, hotel of andere horecagelegenheid. Naast de MBM kooklijn kunt u ook bij ons terecht voor kooklijnen van bekende merken zoals Bartscher en Modular. Deze kooklijnen hebben een brede collectie aan keukenapparatuur zoals fornuizen die geschikt zijn voor gas, elektrisch of het koken op inductie. Ook zijn er verschillende accessoires te vinden die naadloos aansluiten op de professionele apparatuur in de desbetreffende kooklijn.