Keukenpincet

Bij HorecaRama vind je een aantrekkelijk assortiment klein materiaal voor de professionele keuken. Een keukenpincet in verschillende uitvoeringen bijvoorbeeld. Een keukenpincet is een handig instrument voor verschillende doeleinden. Zo zijn er verschillenden mogelijkheden voor de aanschaf van een keukenpincet voor het verwijderen van graten. Een keukenpincet wordt ook gebruikt voor het opmaken van borden en gerechten, waarbij nauwkeurigheid een rol speelt. Ook voor een keukenpincet voor het ontleden van schaaldieren gaat u naar HorecaRama.

Keukenpincet

Keukenpincet in soorten en maten

Voor het verwijderen van graatjes uit vis kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende speciale vispincetten. Een keukenpincet in de vorm van een vis voor het hygiënisch verwijderen van graatjes bijvoorbeeld. Andere mogelijkheden zijn een keukenpincet met smalle of met ronde punt, een keukenpincet gemaakt van roestvrijstaal of een speciale zalmtang of kreeftentang. De zalmtang is verkrijgbaar met een recht mes of met een gebogen mes.

Sushipincet of micro pincet

Voor precisiewerkzaamheden bij het opmaken van borden kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende keukenpincetten “micropincet”. Deze pincetten zijn verkrijgbaar met een ronde of een gebogen punt en verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Ook de speciale sushipincet is verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Kijk voor alle keukenpincetten naar het uitgebreide aanbod van horecagroothandel HorecaRama bij de afdeling keukengerei.

Keukenpincet en ander klein materiaal voor de keuken

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van de professionele keuken en het restaurantgedeelte. Een keukenpincet maar ook alle kookapparatuur en schoonmaakartikelen, horecakleding en accessoires. Klein materiaal zoals een keukenpincet, een rasp, serveergerei of mooi vormgegeven serveergerei. U vindt bij HorecaRama alle soorten messen en snijders, koksmessen en prachtige besteksets van bekende merken. Keukenpincet of kreeftentang nodig? Kijk eens op de website van horecaspecialist HorecaRama om ideeën op te doen en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod horecabenodigdheden.