Professionele horeca koelkast

In de horeca kan men niet zonder professionele horeca koelkast. Een koelkast waarin men veel producten overzichtelijk kan bewaren, op de gewenste temperatuur. Een professionele horeca koelkast heeft een grote inhoud, soms heel groot, maar ook kleinere modellen zijn handig. Denk bijvoorbeeld aan een professionele horeca koelkast speciaal voor het bewaren van flessen of een presentatie koelkast. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit alle soorten koelkasten: van grote tot kleine, verrijdbare professionele koelkasten, presentatie koelkasten of een mini bar voor de hotelkamer.

Professionele horeca koelkast

Professionele horeca koelkast uitkiezen

Voor een kleinere tot middelgrote horeca keuken kan men vaak volstaan met een kleinere professionele horeca koelkast. Let wel, dit betreft dan nog steeds een grote koelkast, namelijk met een inhoud van 400 tot 600 liter. In deze categorie zijn bij HorecaRama verschillende professionele koelkasten beschikbaar. Grote horeca keukens kunnen kiezen voor een professionele koelkast met een inhoud van 700 tot wel 1400 liter. Deze professionele koelkasten zijn voorzien van dubbele deuren. Veel professionele horeca koelkasten zijn voorzien van zwenkwielen maar zwenkwielen zijn bij HorecaRama ook los verkrijgbaar.

Horeca koelkast voor professioneel gebruik

In de horeca zijn tal van apparaten nodig voor professioneel gebruik. Koelkasten en andere koelapparatuur waaronder professionele koelkasten, koel vriescombinaties of een koelcel. Wat u ook zoekt op het gebied van koeling, bij HorecaRama vindt u het. Een saladette, een horeca koelkast voor de professionele keuken, voor de opslagruimte of voor achter de bar. Ook presentatiekoelkasten voor flessen en voedsel behoort tot het assortiment van HorecaRama.

Koelkasten en accessoires

Wilt u uw horeca onderneming volledig naar smaak en wens inrichten kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Alles op het gebied van koeling, professionele apparatuur voor in de keuken en voor in uw restaurant of bar. Vrieskisten, een mini koelkast of een professionele koelkast met glazen deur. Ook voor koelelementen, losse roosters, GN bakken voor in de koelkast of de diepvries gaat u naar HorecaRama.