Bakkwast

Voor het invetten van bakplaten of het aanbrengen van een laagje eigeel heeft u verschillende horeca bakkwasten nodig. Bij HorecaRama kunt u terecht voor horeca bakkwasten in verschillende soorten en maten. Een bakkwast met stalen haartjes is bijvoorbeeld heel geschikt voor het invetten van schalen en is verkrijgbaar in twee maten. Het assortiment van HorecaRama omvat bakkwasten met varkenshaar, stalen haren en nylonharen.

Bakkwast

Bakkwast kiezen

Elk soort bakkwast heeft bepaalde voordelen en toepassingen. Zo blijft een horeca bakkwast van varkenshaar langer zacht en in model. Een kwast met nylon haren is ideaal voor de afwerking van taarten met glazuur en is verkrijgbaar in verschillende maten. Een fijne kwast voor het fijne werk of een brede kwast om grote oppervlakten mee in te vetten. Kies bijvoorbeeld voor de brede kwast van 8 cm gemaakt van dik varkenshaar.

Horeca bakkwasten en andere accessoires

Naast de bakkwast voor het invetten van schalen, bakplaten en het afwerken van gebak, taarten en andere gerechten heeft HorecaRama nog tal van andere accessoires voor uw keuken. Een keukenrolhouder met zuigvoet, zodat u altijd hygiënisch te werk kunt gaan en vetsporen snel kunt verwijderen; verschillende soorten en maten lekbakken en lekroosters voor het opvangen van vet tijdens bakken en grillen. Ook plaatmessen, tangen en kookwekkers vindt u bij keukenbenodigdheden.

Bakkwasten voor optimaal kokkerellen

U wilt uw gasten het beste voorzetten: gerechten voorzien van een mooi bruin korstje of taarten met een perfect aangebracht laagje glazuur. De bakkwasten van HorecaRama zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Ook voor thuis zijn de bakkwasten van HorecaRama een prima aanvulling op uw keukenaccessoires.