Wasmachine

Bij de afdeling hotelbenodigdheden van horecagroothandel HorecaRama vindt u een ruime keus uit professionele wasmachines. In een hotel, maar ook in restaurants, is altijd veel wasgoed. Denk aan alle tafellakens, kokskleding en handdoeken bijvoorbeeld. Dagelijks moeten vele kledingstukken en ander linnengoed worden gewassen, in grote hoeveelheden. Een professionele wasmachine biedt dan uitkomst. Zo kunt u veel wasgoed tegelijk wassen, kunt u modellen die uitgerust zijn met een droger aanschaffen en kiezen uit professionele wasmachines waarin u veel programma’s kunt kiezen en zelfs kunt voorprogrammeren. Kijk naar het ruime aanbod professionele wasmachines van HorecaRama voor uw hotel of restaurant.

Wasmachine

Aanbod professionele wasmachines

De Duplex Plus van het merk Diamond is geschikt voor horecaonderneming die niet veel ruimte hebben. Deze professionele wasmachine wast en droogt tot 14 kilo wasgoed tegelijkertijd. Bovenop de wasmachine bevindt zich een droogkast en beide delen zijn volledig afzonderlijk te bedienen, zelfs met uw mobiele telefoon! Deze droogkast heeft veel extra’s waaronder een meertalig touchscreen, super centrifugering en er is geen vloerbevestiging nodig omdat het apparaat beschikt over een controlefunctie voor onbalans. Verder kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende modellen professionele wasmachines en droogkasten, variërend in capaciteit van 6,5 kilo tot maar liefst 18 kilo wasgoed.

Andere producten van HorecaRama

Bij HorecaRama koopt u alles voor de professionele horeca onderneming. U kiest niet alleen uit honderden professionele apparaten zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en bak- en kookapparatuur maar ook uit vele handige accessoires zoals wasmanden en waskorven. En wat dacht u van een professionele droogstrijker? Ook voor alle benodigdheden op het gebied van uw linnen kunt u terecht bij HorecaRama. Een ruime keus uit tafellinnen maar ook uit kokskleding en kleding voor uw personeel zoals schorten in vele soorten en maten. Professionele wasmachine nodig voor uw hotel of restaurant? Ga naar horecagroothandel HorecaRama.

Tip: Bekijk ook onze horeca vaatwassers.