Modular 600 apparatuur

Met de aanschaf van Modular 600 apparatuur bent u verzekerd van professionele apparatuur voor uw professionele keuken. De kooklijn Modular 600 is met name geschikt voor de kleinere keuken, bijvoorbeeld voor een familiebedrijf. De apparatuur van Modular 600 is zeer professioneel en bestaat uit verschillende onderdelen. U kunt bij HorecaRama terecht voor onder meer kookplaten, gasstellen, friteuses en grill bakplaten. Ook voor accessoires Modular 600 apparatuur gaat u naar HorecaRama.

Modular 600 apparatuur

Bakplaten Modular 600 apparatuur

Het aanbod bakplaten Modular 600 is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid en bestaat uit verschillende apparatuur voor bakken, koken, grillen en braden. U kunt zowel voor gegroefde als voor gladde bakplaten kiezen. Modular 600 bakplaten apparatuur is voor zowel voor elektrisch als voor gas beschikbaar. De bakplaat gemaakt van speciaal gegoten staal bijvoorbeeld is geschikt voor gas en heeft een dubbele gasbrander zodat u de gehele bakplaat kunt benutten en er een korte verhittingstijd nodig is. Zowel verkrijgbaar met gladde als met gegroefde bakplaat. Bakplaten Modular 600 apparatuur zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Friteuse Modular 600 apparatuur

Ook voor uw friteuse uit de lijn Modular 600 apparatuur gaat u naar HorecaRama. U heeft de keuze uit een friteuse Modular 600 voor propaan, voor gas of in elektrische uitvoering. De friteuse is daarnaast beschikbaar in verschillende maten: voor 8 liter of voor tweemaal 8 liter. Kies bijvoorbeeld voor de friteuse uit de Modular 600 apparatuur serie met twee pannen en thermostatische veiligheidsklep. Deze friteuse heeft een zeer korte verhittingstijd dankzij de twee vlampijpen per pan en beschikt over een aftapkraan per pan, een kruimelvanger en wordt geleverd inclusief twee frituurmanden. Kijk voor deze en andere friteuses uit de serie Modular 600 apparatuur naar het assortiment van HorecaRama.

Andere apparatuur uit de kooklijn Modular 600

De kooklijn Modular 600 apparatuur biedt naast een uitgebreid assortiment bakplaten en friteuses ook een grote keuze uit apparatuur voor grillen, bain-marie apparatuur, gaskooktoestellen en lavasteen grillen. Voor een ruime keuze uit Modular 600 apparatuur én de benodigde accessoires gaat u naar HorecaRama.