Schijven en accessoires

U kunt bij HorecaRama niet alleen kiezen uit tal van Robot Coupe apparatuur maar ook uit een groot assortiment Robot Coupe schijven en andere accessoires. De schijven passen op verschillende apparaten zodat u een schijf meestal op meerdere Robot Coupe apparaten kunt gebruiken. Wel zo handig! In de webshop is per schijf exact aangegeven met welke Robot Coupe apparaten de schijf kan worden gebruikt en natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met HorecaRama als u twijfelt over de aanschaf van uw Robot Coupe schijven. Kijk ook naar het assortiment apparatuur van Robot Coupe: prachtige groentesnijders, broodsnijmachines, staafmixers, keukenmachines en nog veel meer.

Schijven en accessoires

Grote keuze uit schijven

Bij HorecaRama zijn wel zo’n 100 verschillende Robot Coupe schijven verkrijgbaar. De schijven zijn geschikt voor het snijden in allerlei vormen: staafjes, blokjes, plakjes maar ook verschillend in dikte. Schijven voor dunne plakjes of kleine blokjes, schijven voor grote dikke plakken of voor grotere blokjes. Er zijn een groot aantal Robot Coupe schijven speciaal voor raspen maar ook schijven voor het schaven van amandelen, het maken van friet of het maken van wafeltjes. Kijk eens rond in de webshop en laat u verrassen door het enorme aanbod Robot Coupe schijven die passen op de verschillende Robot Coupe apparatuur.

Schijven en accessoires

Naast het grote aantal Robot Coupe schijven vindt u bij HorecaRama nog andere accessoires voor uw Robot Coupe apparatuur. Schijfbeschermers en schijfhouders bijvoorbeeld. Een speciale schijvenhouder voor aan de wand zodat u gemakkelijk ter plekke van schijf kunt verwisselen. Er is ook een accessoireshouder voor aan de wand verkrijgbaar waarin u messen, schijven en andere accessoires kunt opbergen. HorecaRama is dé horecagroothandel voor al uw horecabenodigdheden. Hoge kwaliteit, geweldige service en een zeer gevarieerd aanbod producten. Desgewenst komen wij Robot Coupe apparatuur ook op locatie demonstreren.