Robot Cook keukenmachine

Tot de lijn van het bekende merk Robot Coupe behoort ook een Robot Cook keukenmachine. Een ware aanwinst voor de professionele horecakeuken! De Robot Cook keukenmachine wordt ook wel dé assistent voor de chef-kok genoemd. U kunt met dit apparaat van alles: hakken en mengen, emulgeren, kneden en mixen. De Robot Cook keukenmachine beschikt over een tot op de graad nauwkeurig instelbaar verwarmingsvermogen tot maar liefst 140 graden. De apparatuur van Robot Coupe is niet alleen zeer efficiënt in gebruik en van hoge kwaliteit, maar beschikt ook over een prachtig design.

Robot Cook keukenmachine

Robot Cook keukenmachine van HorecaRama

HorecaRama is uw horecagroothandel voor de aanschaf van Robot Coupe apparatuur, waaronder de Robot Cook keukenmachine. De keukenmachine is voorzien van een grote kuip waardoor u ook grote hoeveelheden kunt maken. Dit gebruiksvriendelijke apparaat heeft een vermogen van 1800 watt en beschikt over vijf snelheden waaronder een turbo snelheid van maar liefst 4500tpm. Ook de pulse snelheid is variabel en instelbaar. De Robot Cook keukenmachine wordt geleverd met en is voorzien van twee messen voor blender functie en voor cutter functie, een spatel voor de kom en de deksel en een programmeerknop voor 9 recepten.

Robot Cook keukenmachine en andere apparatuur

Het aanbod keukenapparatuur is bij HorecaRama zeer uitgebreid en geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken. Naast de Robot Cook keukenmachine die onderdeel uitmaakt van de Robot Coupe apparatuur, vindt u nog tal van andere handige, functionele en onmisbare apparaten voor de keuken. Ook voor accessoires voor onder meer de Robot Cook keukenmachine vindt u een uitgebreid aanbod. Denk aan een losse, extra kom en verschillende messen. Andere Robot Coupe apparaten zijn onder meer staafmixers, een deegmachine, een broodsnijmachine en een grote keus uit professionele groentesnijders met tal van extra schijven voor groente snijden in heel veel verschillende vormen.