GN bakken rvs budget

Bij HorecaRama kunt u terecht voor een groot aantal GN bakken van verschillende kwaliteit. U kunt kiezen voor de scherp geprijsde GN bakken bij de afdeling budget gastronormbakken. U vindt een bijzonder uitgebreid aanbod waaronder de goedkoopste vierkante, hoge, lage of rechthoekige GN bakken. Tot het assortiment behoren ook verschillende accessoires voor uw budget bakken zoals gastronormstrips, een ruime keus uit bijpassende deksels of een gastronormbakken houder. Wilt u de GN bakken aanschaffen en toch aan alle kwaliteitseisen voldoen kijk dan bij de afdeling budget gastronormbakken van HorecaRama.

GN bakken rvs budget

Het assortiment GN bakken

HorecaRama heeft heel veel GN bakken in de budgetserie zodat u ook een ruime keus heeft als u GN bakken wilt aanschaffen. Alle GN bakken zijn gemaakt van roestvrijstaal. Er zijn uitvoeringen GN bakken met perforatie of met handvat. Met bakken van gastronorm voldoet u aan de internationale standaardmaten en weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De bakken zijn beschikbaar in tal van maten, ook in de serie GN bakken budget uitvoering.

Accessoires voor de RVS GN bakken

Strips voor de GN bakken vindt u tevens op deze pagina in de 2 standaard maten van 53cm en 32,5cm. Bij de alle GN bakken zijn bijpassende deksels beschikbaar die u los kunt bijbestellen. Kijk bij de aparte afdeling deksels voor gastronormbakken die ook passen op de GN bakken uit de budgetserie. Ook een handige gastronormbakken houder vindt u bij HorecaRama.Allerlei soorten GN bakken

Naast de GN bak budget uitvoering vindt u bij HorecaRama ook roestvrijstalen gastronormbakken van een duurdere uitvoering, van zeer hoogwaardige kwaliteit. U kunt ook terecht voor tal van GN bakken uitgevoerd in kunststof zoals van melamine of polycarbonaat. Kijk naar het ruime assortiment goedkoopste gastronormbakken bij de afdeling budget en naar alle andere mogelijkheden voor de aanschaf van uw perfecte GN bak en accessoires zoals een opbergkast.