Stoompan

Het gebruik van een stoompan brengt veel voordelen met zich mee. In een stoompan kunt u van alles bereiden: vlees, groenten en pasta bijvoorbeeld. Door vlees en groenten te stomen wordt de natuurlijke smaak van de producten beter behouden en stomen kost minder tijd dan koken. Het vlees en de groenten komen niet in aanraking met water maar alleen met stoom als u een stoompan gebruikt, u hoeft de gerechten niet af te gieten, en de smaken blijven beter behouden.

Kijk naar het assortiment stoompannen van HorecaRama om uw keuze te maken.

Stoompan

De stoompannen van HorecaRama

De inhoud van de verschillende stoompannen van HorecaRama varieert van 3 liter tot bijna 11 liter. U kunt dus grote hoeveelheid in één keer stomen, hetgeen handig is voor de professionele keuken. De stoomkookpan met een inhoud van 3 liter is gemaakt van roestvrijstaal en is 20cm hoog. Een middelgrote pan waarin u alles kunt stomen wat u wilt en ook is te gebruiken als gewone kookpan. Ook de speciale pastakookpan is een stoompan waarin u zowel kunt koken als stomen. Deze stoompan wordt geleverd inclusief handige tuimel vergiet waardoor afgieten extra eenvoudig is. Inclusief glazen deksel en met een inhoud van 6 liter.

Stoompan met sandwich bodem

Een stoompan met sandwich bodem is een bijzonder professionele stoompan voor de horecakeuken. De sandwich bodem maakt de pan geschikt voor alle verhittingsbronnen, inclusief inductie. Andere voordelen van de sandwich bodem zijn de snelle opwarming en de gelijkmatige spreiding van de warmte over de pan. Deze stoompan heeft maar liefst een inhoud van 10,8 liter en wordt geleverd inclusief deksel.

Stoompannen en andere keukenpannen

Bij HorecaRama vindt u alle horeca pannen die u nodig heeft voor de keuken van uw hotel of restaurant. Speciale pannen zoals de stoompan, wokpan of braadpan, maar ook een bijzonder breed aanbod kookpannen en koekenpannen. Ga naar HorecaRama voor een uitgebreid aanbod professionele pannen waaronder stoompannen.