Hokker

Op deze pagina ziet u al onze professionele Hokkers voor de horeca. Een hokker is een over het algemeen enkele, grote gasbrander die veel in de horeca gebruikt wordt voor grote pannen. Naast de hokkers op gas of propaangas hebben wij ook enkele elektrische hokkers in ons assortiment. De hokkers worden vaak gebruikt in de drukke horecazaken, maar zijn ook uitstekend geschikt om te gebruiken op het terras, bij feesten of in buitenkeukens waar geen vaste gas- of elektriciteitsaansluiting aanwezig is. Al onze hokkers zijn afkomstig van gerenommeerde merken en geschikt voor professioneel gebruik.

Hokker

Wat is een Hokker?

Een Hokker is een kooktoestel met vaak een enkelvoudige grote gasbrander. Onze hokkers zijn geschikt voor gebruik op aardgas, propaangas en een enkel zijn voor elektrisch gebruik. Deze elektrische hokkers beschikken over een kookplaat, de varianten op gas hebben vaak een grote brander en een stevige gietijzeren pandrager. Het vermogen van onze hokkers loopt uiteen vanaf circa 5 kW tot meer dan 15kW. De hokkers kunnen worden aangesloten op de vaste gas of elektra aansluiting, maar het is ook mogelijk om deze op een gasfles aan te sluiten met een gasslang en drukregelaar, zodat de hokker ook buiten gebruikt kan worden. De hokker wordt vaak gebruikt in combinatie met een grote (wok)pan om maaltijden in te bereiden. 

Hokkers van HorecaRama

Naast de diverse soorten hokkers in ons assortiment, ziet u hier ook onze Paella gasbranders. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende variante zoals staande modellen, of tafelmodellen. Naast de professionele hokkers voor de horeca, hebben wij ook kleine kooktoestellen in ons assortiment die werken op gasbussen. Deze kleine gas kooktoestellen zijn ideaal om te gebruiken bij buitenactiviteiten zoals bijvoorbeeld kamperen of vissen. De hokkers voor de horeca in ons assortiment zijn geproduceerd door bekende merken zoals Hendi, Modular, Gastro M, Bartscher en Buffalo. De hokkers zijn zeer eenvoudig te gebruiken, maar het is wel belangrijk eerst de handleiding even goed door te nemen zodat alles veilig verloopt. 

Horeca fornuizen van HorecaRama

Naast de hokkers op deze pagina, hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment van professionele horeca fornuizen. Deze zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën: Elektrische fornuizen, gasfornuizen, inductie kookplaten, keramische kookplaten, wokbranders en de hokkers die u op deze pagina ziet. Heeft u vragen over bepaalde producten of kunt u iets niet vinden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!